certyfikat dostępu do informacji - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 07 lis 2008, 14:37

Mam prośbę, czy ktoś wie jak uruchomić procedury w sprawie uzyskania certyfikatu dostępu do informacji zastrzeżonych /dla pracowników socjalnych przeprowadzających wywiady alimentacyjne u dłużników oraz odebrania oświadczenia majątkowego/?
~gosia

Napisano: 07 lis 2008, 14:56

napewno robi to pełnomocnik ds infoemacji niejawnych. musi zamówic odpowiedni druk i pracowni socj. wypełnia, do tego 2 zdjecia , akt urodzenia itp. pełnomocnik wysyła to do abw i oni przysyłja inform. czy taka osoba moze nmieć dostęp czuy nie
~~~

Napisano: 07 lis 2008, 15:09

a kto jest tym pełnomocnikiem ds. informacji niejawnych w gminie? Czy potrzebne jest zapytanie o karalności?
~gosia

Napisano: 07 lis 2008, 21:35

W grudniu 2007r. wyszłam ponownie za mąż i nie zgłosiłam tego.. Brałam zaliczke alimentacyjną do sierpnia 2008r. Czy będę musiała zwrócić te pieniądze czy sa one należnie pobrane?
~Anna1

Napisano: 18 lis 2008, 13:12

tak!!!!
~Karol

Napisano: 21 lis 2008, 13:13

a dlaczego musi zwracać skoro zgodnie z wyrokiem TK ZA przysługuje osobie pozostającej w związku małżęńskim więc jeżeli dochody rodziny nie przekroczą kryterium to nie musi zwracać - czy sie mylę?
~Iwona

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x