CĘŚC F SPEAWOZDANIA KTO ROBI KSIĘGOWA?

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
Ola...

CĘŚC F SPEAWOZDANIA KTO ROBI KSIĘGOWA?

Post autor: Ola... »

Kto u was robi część F sprawozdania na temat finansowania bo księgowa się burzyt że to ja czyli ten kto robi SR NA podstawie jej informacji. a JAK U WAS??? :?: :?: :?:
Martini

Re: CĘŚC F SPEAWOZDANIA KTO ROBI KSIĘGOWA?

Post autor: Martini »

Mi księgowa podaje dane i ja robię
OLA.....

Post autor: OLA..... »

ALE SAM LICZYSZ NA PODSTAWIE TAKIEGO WYDRUKU BO ONA MI TO DAŁA A TAM STANY KLASYFIKACJI ROBOCZY SZKOLENIA, podróże, zakup mat. jak ja mam z tego wyliczyć wydatki na korespondencje, pozostałe też tak macie? :?: :?: :evil: :evil: :evil: :evil:
Martini

Post autor: Martini »

Nie, Księgowa zawsze robi wydruk, podaje dane i razem uzupełniamy moje sprawozdanie. Ogólnie bardzo dobrze się dogadujemy.
Awatar użytkownika
eMu
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: eMu »

my z ksiegową tak się lubimy że ja jej daje tabelkę a ona mnie odsyła wypełnioną ;P
Oli

Post autor: Oli »

Ja proszę z księgowości o kwoty dotyczące faktycznie poniesionych kosztów w tym ile na korespondencję i wynagrodzenia. I to mi wystarczy. Wypełniam sama.
Oli

Post autor: Oli »

Zresztą my prowadzimy ewidencję wysłanych listów w danym miesiącu i to my przekazujemy co miesiąc do księgowości jakie poniosłyśmy koszty na korespondencję. Oni to sobie księgują.
ODPOWIEDZ