CHCĄ ZAMKNĄĆ DOMY DZIECKA, co Wy na to?
Re: CHCĄ ZAMKNĄĆ DOMY DZIECKA, co Wy na to?
Większych bzdur nie czytałem.
Wstyd mi za was, drogie Panie!!!
Mam nadzieję, że do waszych RZ nie trafi żadne dziecko.
Wstyd mi za was, drogie Panie!!!
Mam nadzieję, że do waszych RZ nie trafi żadne dziecko.
solidarnie z Tobą drogi kolego! też tak uważam. Pracuje w dd, wynagrodzenia śmieszne, ale radośc ogromna!
czy tu jest możliwość wypowiedzenia się? MATKO CHROŃ MNIE OD DOMU DZIECKA TO CHYBA NAJGORSZE CO MOŻE MNIE SPOTKAĆ!!!!!!!!!!!
NIE MÓWMY BZDUR DOMY DZIECKA NA PRZEGRANEJ POZYCJI !!!!!! BÓJCIE SIĘ UTRATY PRACY!!!!!!!!!!!!!
1200zł cóż to za wykształcenie po co nażekać zmień pracę z takim wykształceniem będziesż zarabiać ?.............. 120zł oczywiście!!!!
witam w niedzielne przedpołudnie! czy aby wszyscy byli dzisiaj już na mszy świętej??? i u spowiedzi???? bo z tego co ja widzę, to wszycy wypowiadajacy się - to sami katolicy!!! niech każdy robi to, co potrafi najlepiej , i każdemu będzie dobrze ! tym najmłodszym i tym najstarszym. Tym co pracują w RZ i DD. Ludzie, a moze jakieś grupowe spotkanie, i wtedy do ataku.
Życzę Wam spędzenia czasu w miłej i rodzinnej atmosferze podczas niedzieli!
Życzę Wam spędzenia czasu w miłej i rodzinnej atmosferze podczas niedzieli!
Dlaczego do ataku? Przecież powinien nas łączyć wspólny cel.
powinien, ale tak nie jest! nie wiem o co w tym wszystkim chodzi. Uważam, ze będą isniały te wszystkie instytucje, gdyż niestety Polacy jeszcze nie dojrzeli do tego , aby szybko tworzy rodziny zastępcze (a trzeba miec do tego odpowiednie predyspozycje) , ukończenie kursu niestety nie swiadczy o niczym ! tak samo jak praca w dd, nie wszyscy którzy ukończyli studia pedagogiczne mają właściwe predyspozycje do pracy z dziemi. Tak ten swiat jest poukładany. Pozdrawiam!
Oprócz CHCĄ ZAMKNĄĆ DOMY DZIECKA, co Wy na to? - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
legitymacja pracownika socjalnego
zaswiadczenie o niekaralności.
karty odzieżowe
sosw dla dzieci z zabuzeniami zahowania
szukam wolnego miejsca dla gimnazjalistki
Pomocy socjalnii!!
Opiekun prawny w Placówce
świetlica środowiskowa
CHCĄ ZAMKNĄĆ DOMY DZIECKA, co Wy na to?
Zawod wychowawca domu dziecka
Zawod wychowawca domu dziecka, pisze prace na ten temat
prosze o pomoc pisze prace magisterska