Dzień dobry.
Mam pytanie czy w woj łózkim ktoś pracuje na tym programie. Prosze o odpowiedź i może jesli to niedaleko to zgodę na wizyte celem udzielenia kliku rad. Od stycznia najprawdopodobniej musimy przejść na CHEOPSA, mimo, że chcieliśmy zacząć tylko od dodatku energetycznego a po przyswojeniu sobie tego programu wejść z dodatkami mieszkaniowymi. Na razie czarno to widzę mimo , że sporo czasu poświęcamy. Wersja testowa jest do bani.Pozdrawiam Lech
CHEOPS
Re: CHEOPS
Ja jestem ze śląskiego , ale pracuje na cheopsie od początku i jestem bardzo zadowolona.
Re: CHEOPS
~eska
Bardzo dziękuję za informację będę śledził, czy może ktoś odpowie z łódzkiego. Jesli nikogo nie będzie to niewykluczone, że może będę prosił o zgodę na koleżeńskie spotkanie i pomoc. Póki co Zdrowych, spokojnych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia życzy Lech
Bardzo dziękuję za informację będę śledził, czy może ktoś odpowie z łódzkiego. Jesli nikogo nie będzie to niewykluczone, że może będę prosił o zgodę na koleżeńskie spotkanie i pomoc. Póki co Zdrowych, spokojnych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia życzy Lech
Oprócz CHEOPS - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
brak energii???
W temacie dodatków/zasiłków pielęgnacyjnych.
decyzja DE
kro bedzie realizatorem dodatku?Ops czy UG
Czy DE będzie dochodem do obliczenia DM???
małe ww, gorzatko, fantomasie i lejdberd.... jak bedziecie robić???z tym DE
Program Radix czy Cheops?
INSTRUKCJA KANCELARYJNA - NIE MAM NUMERU DO DE
niezapłacony rachunek za wodę - czy jest wydatkiem
mały problem
szambo wydatki
rezygnacja z dodatku mieszkaniowego
Wypłata DE
takie dokumenty tylko
dochód zmarłego męża
dochód po zmarłym męzu