Pani złozyła wniosek na i i 2 dziecko. Jest w trakcie rozwodu. Ma zabezpiueczenie alimen. Policzyła dochód jej męża i te zabezp. wyszło przekroczenie. Co teraz mam zrobić czy tylko mi sko zostało czy na korzyś ć strony mogę zmienić bez sko
Rozumiem, że przyznałaś na drugie dziecko i odmówiłaś na pierwsze. Jeśli decyzja nie jest ostateczna, to niech wniesie odwołanie i Ty z art. 132. Kpa zmienisz swoją decyzję.
Człowiek jest istotą, która całe swe życie trawi na próbach przekonania siebie, że jej istnienie nie jest bezsensowne. Albert Camus
wnioskodawca złoży mi odwołanie i potem ja muszę zrobić wszczęcie postępowania i zmienić tą decyzję w części to znaczy przyznać na pierwsze bo na drugie bierze.
Zastanawiam się bo wnioskodawca zgłosił się dziś po odbiór decyzji. Decyzja ta przyznała prawo na 2 dziecko od października a odmówiła na I. Teraz wiem że muszę stronie wyrównać w grudniu św na I dziecko od października. Czy to nie ma znaczenia chodzi mi o ostateczność decyzji jak ona jest już w obiegu.