Witam mam problem bo zdania sa u mnie w pracy odmienne/Jaki liczycie dochód jeżeli pani od 2014 do 31 pażdziernika 2015 pracowała u jednego pracodawcy i ma świadectwo pracy a od 1 listopada zatrudniła się gdzie indziej. Ja rozumiem ,że kazde zakończenie jest utratą a rozpoczęcie nowej pracy uzyskiem. Czy w takim przypadku dochód za 2014 mam utracić i uzysk tak jak normalnie się traktuje po 1 miesiącu.Z racji tego że mam króciutki staż pracy dziś dowiedziałam się że takie umowy traktuje się jako ciągłość i nie ma żadnej utraty mimo świadectwa pracy o co tu chodzi. Zrozumiałabym jakby był ten sam pracodawca ale tak. Pomóżcie kochani
Dziekuję bardzo ale to bardzo za odpowiedź będę spać bardziej spokojnie chyba z tymi moimi ideałami w pracy mogę żle skończyć he he , może mogłabym liczyć na jeszcze jedną podpowiedz jeżeli nie sprawi to problemu chodzi mi o tą nieszczęsną zł za zł licze i chyba kobitce się nie należy bo kwota zasiłków jest niższa niż przekroczenie ale podpowiedz jak to przeliczyć jak możęsz
rodzinne 118 i dojazdy 63 oraz rozpoczęcie jak wy to liczycie
Dochód rodziny 2151,78 kryterium 2022 przekroczenie o 129,78 ile będzie jej pr*zysługiwało
118x12/12 100/12,63x3/12 za IV-VI-118+8,33+15,75=142,08
118x12/12, 100/12, za VII,VIII=126,33 i od tego miesiąca by już nie przysługiwało bo kwota zasiłków jest niża niż przekroczenie o to chodzi a może w ogóle nie przysługują
118x12/12, 100/12, 63x2/12 za IX,X
Popraw mnie jak źle myśleę bardzo ładnie proszę.
Fakt dzieki, za odpowiedź i podpowiedź. Też myslałam że może nie przysługiwać ale nie w tym miesiacu,Ślicznie dziękuję za darmową poradę i przysługę. to jutro będę miała starcie z klientką
Dziękuję nottev
bo może ja żle opisałam dziecku tej pani przysługiwały by też na wrzesień i pażdziernik ale mi wyjaśniano że liczymy do czerwca i potem na wrzesień i pażdziernik czy się pomyliłam wtedy będzie inaczej?Dziecko jest 1 technikum.Pomóż proszę