co dalej??? - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]

Napisano: 17 gru 2015, 9:56

prosze pomózcie , wszlam na strone szkolenia i co dalej musze otworzc i rozpocząć szkolenie??
jajaja

Napisano: 17 gru 2015, 11:34

Logujesz się do szkolenia.
Wchodzisz: Moja strona domowa.
Wybierasz pierwszy kurs od góry: MOK - Rejestracja wniosku złożonego w formie tradycyjnej (papierowej) cz.1.
Wysłuchujesz po kolei każdej lekcji. Na końcu - wypełniasz test.
Następnie przechodzisz do kolejnej części: MOK - Rejestracja wniosku złożonego w formie tradycyjnej (papierowej) cz. 2.
I tak jak poprzednio - aż do ukończenia ostatniej lekcji i zaliczenia ostatniego testu.

W prawym górnym rogu jest strzałka, która rozwija różne opcje. Można w niej wybrać stopnie. Są tam wszystkie lekcje i ich ocena w procentach.
Iwona3811

Napisano: 17 gru 2015, 11:43

Bardzo dziękuję:)
jajaja

Napisano: 17 gru 2015, 12:25

jeszcze jedno pytanie do Iwona3811 czy ten test wypelniam po wysluchaniu kazdej czesci, czy na koniec?
jajaja

Napisano: 17 gru 2015, 12:36

Test jest na zakończenie każdej lekcji. W sumie lekcji jest, z tego co pamiętam, 15 i tyle też testów.
Wysłuchujesz lekcji 1 i na koniec lekcji 1 robisz test.
lekcja 2 - kończysz testem.
itd.
Iwona3811

Napisano: 17 gru 2015, 12:37

no dobrze odsluchalam lekcje i nie mam nic zebym mogla wypelnic test:(
jajaja

Napisano: 17 gru 2015, 12:48

Każda lekcja składa się z kilku podpunktów. Jeżeli przechodzisz z jednego punktu do drugiego klikając dużą białą strzałkę na granatowym tle, to jest tylko odsłuch poszczególnych podpunktów. Po lewej stronie na pasku masz Lekcja i jej numer - przechodząc w ten sposób zaznacza się na zielono, że lekcja została odsłuchana. Poniżej są wyszczególnione części danej lekcji. Je również należy odsłuchać.
Niżej są inne strzałki: <<, <, >, >>
Klikając na > przechodzisz do kolejnej części - na pasku po lewej stronie przejdziesz do następnego podpunktu. Przechodząc do części z testem - zdajesz test.

Nie wiem czy to, co napisałam jest zrozumiałe... I nie wiem czy w tym właśnie tkwi problem. Warto jednak sprawdzić.
Iwona3811

Napisano: 17 gru 2015, 12:49

sorry, odsluchalam I cz. a nie lekcji i co dalej, dgdzie mam szukać tych lekcji?? musze to dzisiaj przejsc!!
jajaja

Napisano: 17 gru 2015, 12:59

no tak, tylkoze ja nie mam zadnego granatowego pola z biala strzalką: moze, cos nie tak zrobilam. Wczoraj infornmatyk zalogowal mnie pod nowym loginem i haslem, nastep. wyslal emaila tak jak bylo w instrukcji. Dzis rano chce przejsc szkolenie, zalogowalam sie ok, ukazala mi sie strona szkolenia i wchodzę w te szkolenia i nie mam paska zlekcjami i nr.??
jajaja

Napisano: 17 gru 2015, 13:26

a moze problem jest w tym,.ze wyslalam emeila i nie dostalam od nich potwierdzenia ??? juz nie wiem co mam zrobic:(
jajaja

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem