Nowy program a podpis elektroniczny - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 16 gru 2015, 9:35

Witam, mam pytanie do was podczas testów e-learningu wyszło, że podczas korespondencji z wnioskodawcą który złożył wniosek elektronicznie trzeba będzie podpisywać też elektronicznie decyzje, pisma. Moje pytanie, u nas jestem tylko ja administratorem w tym programie, no i mam prawo do przyjmowania wniosków i całej procedury, ale upowaznienie do podpisywania decyzji ma tylko nasz kierownik. Więc teraz jak to ma wyglądać z tym bezpiecznym podpisem skoro jest jedno konto, no i kto ma je teraz podpisywac, skoro ja normalnie wcześniej do tego prawa nie miałam.
pomocy22

Napisano: 16 gru 2015, 10:18

podłączam się do pytania
Gość

Napisano: 16 gru 2015, 11:50

Oj, ciekawe pytanie.
Działania na nowym systemie są przerażające. Praca dodatkowa na dodatkowy etat. Czaso-pochłaniacz.
Jak Wam idą testy?
mała

Napisano: 16 gru 2015, 11:56

ja zrobiłam połowę tych testów, wynik ok. 80 % . Zastanawia mnie to skanowanie dokumentów, czy to będzie obowiązkowe, czy nie da się tego jakoś obejść ...
gopsianka
Referent
Od: 07 kwie 2014, 13:27
Zajmuję się:

Napisano: 16 gru 2015, 12:13

Sądzę, że raczej się nie da.
Ja w chwili obecnej jestem bardzo zdegustowana. Co z tego, że zaliczam kolejno testy, skoro trudno wszystkie zasady i kroki postępowania spamiętać.
mała

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem