co mam zrobic pilne!
co mam zrobic pilne!
Moja 16 letnia corka urodzila dziecko , w obecnej chwili ja jestem opiekunem prawnym do czasu pelnoletnosci mojej corki.Od miesiaca zaczely sie problemy z moja corka ,ucieczki na noce , stala sie obojetna na swoje dziecko ponadto w szkole interweniowala policja poniewaz corka byla pod wplywem narkotyku .Dwa dni pozniej kolejne zdarzenie pobicie w tej chwili czekam na sprawe sadowa.Pedagog szkolny jak i psycholog stwierdzily ze powinnam jak najszybciej wziasc wnuczke w rodzine zastepcza .U dalam sie do sadu na rozmowe z sedzina co mam zrobic? sedzina stwierdzila iz jest to niepokojacy sygnal ale, mam czekac do sprawy odnosnie pobicia przez moja corke jestem zalamana niewiem co mam juz z tym wszystkim robić? zostaly powiadomione instytucje ops , kuratorium oraz pcpr boje sie ze zabiora mi wnuczke POMOZCIE
Re: co mam zrobic pilne!
zloz wniosek do sadu o stworzenie rodziny zastepczej dla swojej wnuczki, sad powinien jak najszybciej sie do tego wniosku przychylic
Oprócz co mam zrobic pilne! - Stare tematy przeczytaj również:
ssak medyczny
turnus a wizyta w szpitalu
Turnusy rehabilitacyjne - opiekun
14.02.2011 Warszawa-Szkolenie z pomocy społecznej, nowelizacja KPA, ustawa o odpowiedzialności materialnej urzędników
orzeczenie
mieszkanie chronione
wyprawka pieniężna ....?
zawodowa wielodzietna - ilość dzieci
Dziecko
żądanie zwrotu o odpłatność
szukam parcy
Pieniądze z PFRON w 2011r.
dochód dziecka
ustawa o wspieraniu rodzicielstwa zastępczego
...
co ozacza zapis SOLIDARNIE