Co sie stało z Andrzejem

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
~Ala

Co sie stało z Andrzejem

Post autor: ~Ala »

Andrzeju z Warszawy, cos ostatnio mało Cie "słychać" czy to efekt Ogólnopolskiego Spotkania Pracowników Socjalnych we Wrocławiu, czy tez obrony w sadzie pracy w Gliwicach ???
~miła

Re: Co sie stało z Andrzejem

Post autor: ~miła »

chyba to drugie ,albo nowy szef w jego ops
~zora

Post autor: ~zora »

Coś w tym jest... Nie wypowiedział sie od czasu wizyty w Gliwicach na temat zwolnienia Dzidki z pracy... Generalnie stał się bardzo malo aktywny...
~QQQ

Post autor: ~QQQ »

... to nic , to tylko normalny wstyd i reflaksja nad swoim działaniem, tylko tyle.
Andrzej

Post autor: Andrzej »

Jestem :)
Fakt, że w ostatnich dniach trochę podróżowałem. Wrocław, potem Gliwice i jestem nieco zmęczony. Od soboty 12 września do poniedziałku 14 września br. blisko 24 godziny spędziłem w pociągach. Od wtorku już w pracy na rejonie. Dobrze, że jutro już piątek!
~fix

Post autor: ~fix »

nowy szef zagonił Go do pracy
~QQQ

Post autor: ~QQQ »

hahahahahahahah, i to jest to ahahahahaha
Z.
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Z. »

Ci, co najbardziej dogryzają, stęsknili się za Andrzejem. Coś w tym jest ;)

Andrzej

Post autor: Andrzej »

Ja przede wszystkim pomagam i służę mieszkańcom Dzielnicy Śródmieście w Warszawie. Mój pracodawca nie musi mnie zaganiać do pracy, gdyż dobrze wie, że co mam zrobić dla osób, którym pomagam zrobię.
Niesmaczne wydają mi się te hahy i drwiny powyżej. Wiem jednak, że niektórzy tak mają. Dodam jeszcze, że bardzo mile wspominam i wspominać będę swoją wizytę we Wrocławiu i Gliwicach. Powiadają, że podróże kształcą i coś w tym jest. Dzięki Z.
~fix

Post autor: ~fix »

Gliwice ładne miasto,chociaż nie takie duże jak Wrocław,ale ma miłą atmosferę,szkoda ,że nie ma już Akademickiej
ODPOWIEDZ