Co sie stało z Andrzejem
Co sie stało z Andrzejem
Andrzeju z Warszawy, cos ostatnio mało Cie "słychać" czy to efekt Ogólnopolskiego Spotkania Pracowników Socjalnych we Wrocławiu, czy tez obrony w sadzie pracy w Gliwicach ???
Re: Co sie stało z Andrzejem
Coś w tym jest... Nie wypowiedział sie od czasu wizyty w Gliwicach na temat zwolnienia Dzidki z pracy... Generalnie stał się bardzo malo aktywny...
... to nic , to tylko normalny wstyd i reflaksja nad swoim działaniem, tylko tyle.
Jestem 
Fakt, że w ostatnich dniach trochę podróżowałem. Wrocław, potem Gliwice i jestem nieco zmęczony. Od soboty 12 września do poniedziałku 14 września br. blisko 24 godziny spędziłem w pociągach. Od wtorku już w pracy na rejonie. Dobrze, że jutro już piątek!

Fakt, że w ostatnich dniach trochę podróżowałem. Wrocław, potem Gliwice i jestem nieco zmęczony. Od soboty 12 września do poniedziałku 14 września br. blisko 24 godziny spędziłem w pociągach. Od wtorku już w pracy na rejonie. Dobrze, że jutro już piątek!
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Ci, co najbardziej dogryzają, stęsknili się za Andrzejem. Coś w tym jest 

Ja przede wszystkim pomagam i służę mieszkańcom Dzielnicy Śródmieście w Warszawie. Mój pracodawca nie musi mnie zaganiać do pracy, gdyż dobrze wie, że co mam zrobić dla osób, którym pomagam zrobię.
Niesmaczne wydają mi się te hahy i drwiny powyżej. Wiem jednak, że niektórzy tak mają. Dodam jeszcze, że bardzo mile wspominam i wspominać będę swoją wizytę we Wrocławiu i Gliwicach. Powiadają, że podróże kształcą i coś w tym jest. Dzięki Z.
Niesmaczne wydają mi się te hahy i drwiny powyżej. Wiem jednak, że niektórzy tak mają. Dodam jeszcze, że bardzo mile wspominam i wspominać będę swoją wizytę we Wrocławiu i Gliwicach. Powiadają, że podróże kształcą i coś w tym jest. Dzięki Z.
Gliwice ładne miasto,chociaż nie takie duże jak Wrocław,ale ma miłą atmosferę,szkoda ,że nie ma już Akademickiej
Oprócz Co sie stało z Andrzejem - HYdE PaRK przeczytaj również:
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Ludzie małej wiary
cytat dnia
Wnikliwe oko kamery/wpadki filmowe
Informacja
rozrywka
Wszędzie żyć musimy
Uwaga juz wróciłem.. SAS
czy wasi kierwonicy/dyrektorzy są ludźmi??
Ciekawostaka
Niemcy nie mają takich problemów
\"Niesiołowski zdrajcą\"
A jednak
do ccc
mops dąbrowa górnicza
Żale i skargi na Zabrzański MOPR