co to znaczy trudny klient ? - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]
Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW

Napisano: 22 sty 2014, 11:17

My mamy takiego co byśmy nie dali to żle, Okresowy mało bo mało tyle wychodzi 60 zł Pisze kpina a posiada gospodarstwo rolne jest prawnym właścicielem.celowy mało specjalny mało .Stawał na komisję dostał lekki stopień to od nas zero.na wszystko się odwołuje.I SKO utrzymuje w mocy i on dalej WSA i uchylają bo idą za PANEM mimo że on nie wykazuje chęci współpracy.Do pracy to on nie chjce bo to trzeba dojechać .Ma 55 lat .leki wykupuje faktura do nas i tak na okrągło.
~op

Napisano: 22 sty 2014, 11:33

no ale w kontekście pytania - zmieniacie się w \" obsłudze \" trudnego typa, czy jeden pr. socjalny ora z nim non stop?
~megi

Napisano: 22 sty 2014, 12:17

No właśnie jeden pracownik i to z terenu tego co mieszka pracownik i klient.
~op

Napisano: 22 sty 2014, 14:20

Trudny klient to jak dla mnie
- klient, którego mam dość bo zmiany na lepsze nie widzę
- widzę go codziennie - nawet w niedzielę
- męczy mnie non stop
- znam go tak dobrze - że już nie wiem czy to nie rodzina.?
~marta

Napisano: 21 mar 2016, 9:07

Często macie takie osoby?
Gość

Napisano: 21 mar 2016, 10:31

To zalezy jaki dzień. Niestety ale w pracy w jakiej obecnie jestem zatrudniona muszę sobie z nimi radzić i to nie tak rzadko. Na początku bardzo przeżywałam takie rozmowy ale teraz mam już dystans tak wiec staram się już tak nie stresować... Nic to nie da. Zerknij sobie tutaj: https://www.postawnaswoim.pl/kariera/trudny-klient/ - na stronie jest artykuł o tym jak radzić sobie z takimi trudnymi klientami.

Asertywności można się na szczęscie nauczyć. Nie każdy się z nią rodzi.
Promesa3

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
cron Usuń ciasteczka witryny

x

x