Komornik spłacił całość zadłużenia od dłużnika fal i zaliczka, co z decyzją o uznaniu za uchylającego. Czy dłużnik musi się sam zwrócić o jej uchylenie, czy robię to z urzędu? czy może nic z nią nie robię? Dziękuję za wszelkie sugestie
z tego co sie sp[otkałam to Mazurkiewicz twierdzi ze nie trzeba a nawte nie powinno sie uchylac decyzji uznajacej Nawet jak chcemy wnioskowac o zwrot prawa jazdy
z tego co sie spotkałam to Mazurkiewicz twierdzi ze nie trzeba a nawte nie powinno sie uchylac decyzji uznajacej Nawet jak chcemy wnioskowac o zwrot prawa jazdy
z tego co sie sp[otkałam to Mazurkiewicz twierdzi ze nie trzeba a nawte nie powinno sie uchylac decyzji uznajacej Nawet jak chcemy wnioskowac o zwrot prawa jazdy
No ja właśnie na szkoleniach z Mazurkiewiczem spotkałam się z stanowiskiem, że taką decyzję należy wygasić a następnie przystąpić do zwrotu prawa jazdy. Może znowu zmienił stanowisko
No ja właśnie na szkoleniach z Mazurkiewiczem spotkałam się z stanowiskiem, że taką decyzję należy wygasić a następnie przystąpić do zwrotu prawa jazdy. Może znowu zmienił stanowisko