nawet jeżeli będę w decyzji w uzasadnieniu liczyła "miesięczny dochód członka rodzimy x liczba członów" będzie się różnił dochód o ten jeden grosz w wydruku dochodów przy rozpatrywaniu wniosku ( w zakładce "wydruki- wydruki dochodów') nic się nie da zaokrąglić jest to dochód wynikający z wprowadzonych danych do wniosku).
Zalogowanie się na forum Sygnity nie wiąże się z żadnymi zobowiązaniami wobec nas i zajmuje tylko chwilę, a jest tam wiele ciekawych załączników, których niestety na ops.pl wciąż nie da się dołączać. Także zachęcamy.
my się chyba nie rozumiemy: wprowadziłam dane co chodzi o dochody do programu, jak robię wydruk- wydruk dochodów wychodzi mi :dochód miesięczny rodziny wynosi 2 150,30 zł, natomiast miesięczny dochód rodziny w przeliczeniu na osobę wynosi 716,77 zł, jak liczę zł za zł zgodnie wytycznymi ministerstwa i programem SYGNITY miesięczny dochód całej rodziny wynosi 2 150,31 ( 716,77x3) i tu jest ten jeden grosz różnicy
No ale to są dwa różne wydruku służące do różnych celów, w jednym po prostu masz wykaz dochodów, a w drugim masz wyliczenie zł za zł, które rządzi się innymi prawami. Gdzie tu sprzeczność?
DLA MNIE JEST TO SPRZECZNOŚĆ PO RZPTRZENIU WNIOSKU I PO ZROBIENIU WYDRUKÓW DOCHODÓW WYNOSI BĘDE SIE PODPISYWAŁA M.IN.POD TYM ,IZ MIESIĘCZNY DOCHÓD RODZINY WYNOSI 2 150,30 ZŁ NATOMIAST W DECYZJI BĘDE PISAŁA IZ MIESIECZNY DOHÓD RODZINY 2 150,31 ZL NIBY GROSZ A ROBI RÓŻNCĘ