co z ryczałtem kiedy jest gazowe?
-
- Praktykant
- Zajmuję się: DODATKI MIESZKANIOWE I ENERGETYCZNE
- Kontakt:
co z ryczałtem kiedy jest gazowe?
Czy liczymy ryczał jeśli wnioskodawca ma w mieszkaniu zamontowany piec gazowy i ogrzewa nim lokal,ma z niego ciepła wodę i gaz do kuchenki? pani ma rachunki za gaz bo zawarła umowę indywidualną z gazownią. mieszkanie w zasobach gminnych. liczyć ryczałt czy doliczyć rachunek za gaz?
-
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: co z ryczałtem kiedy jest gazowe?
a § 3 rozporządzenia w sprawie dodatków jest ci znany ? oraz wyliczenie co stanowi wydatek w rozumieniu ustawy ?
piecyk gazowy to jest ogrzewanie etażowe a nie centralne i w tym przypadku jest brak CO i CW a więc liczysz ryczałt
ps ...... ustawa i rozporządzenie w łapki i czytamy jak nie znajdziemy tam odpowiedzi to dopiero pytamy
piecyk gazowy to jest ogrzewanie etażowe a nie centralne i w tym przypadku jest brak CO i CW a więc liczysz ryczałt

ps ...... ustawa i rozporządzenie w łapki i czytamy jak nie znajdziemy tam odpowiedzi to dopiero pytamy

-
- VIP
- Zajmuję się: DM, DE
- Kontakt:
jeśli ktoś nie chce odpowiadać na pytania...po co jest złośliwy? Nie odpowiadaj i po problemie:)
-
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
przepraszam ale przecież Ci odpowiedziałem, że liczysz ryczałt.. i wyjaśniłem dla czego
Taką samą odpowiedz znajdziesz również w powołanych przepisach ..... wystarczy tylko czytać je ze zrozumieniem a przyda się to na bank by prawidłowo opracować i wyliczyć dodatek mieszkaniowy

Taką samą odpowiedz znajdziesz również w powołanych przepisach ..... wystarczy tylko czytać je ze zrozumieniem a przyda się to na bank by prawidłowo opracować i wyliczyć dodatek mieszkaniowy

Oprócz co z ryczałtem kiedy jest gazowe? - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
Odmowa dodatek mieszkaniowy
1 KWh - jak wliczyć ?
czy trzeba podawać konto zarządcy ??
centralne ogrzewanie
obliczenie faktury za energie
kogo polecacie na pierwsze szkolenie z DM ?
podstawa prawna odmowy
300+
Woda płacona raz w roku
Proszę o sprawdzenie DM
NIE WIEM CO ZROBIC Z RACHUNKIEM
Prośba o wyliczenie 1 KWH
Bardzo proszę o sprawdzenie wyliczenia DM
źle wyliczony dodatek mieszkaniowy :0
czy tytułem prawnym może być ugoda?
podstawa prawna przyznania , czy dajecie o rodo ???