co z tym MF i ZUS
-
- VIP
- Zajmuję się: Św/Fa/ŚR
- Kontakt:
co z tym MF i ZUS
pracuje na sygnity
i mam problem z wywołaniem MF - pokazuje przekroczony limit, mimo że wcześniej nikogo nie wywoływałam
a zus w piatek mi pokazało, że dane na drugi dzień, dziś próbuje pobrać i znowu pokazuje, że za 24godz wynik będzie gotowy....
i mam problem z wywołaniem MF - pokazuje przekroczony limit, mimo że wcześniej nikogo nie wywoływałam
a zus w piatek mi pokazało, że dane na drugi dzień, dziś próbuje pobrać i znowu pokazuje, że za 24godz wynik będzie gotowy....
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: ŚR,FA,ZDO i inne
- Kontakt:
Re: co z tym MF i ZUS
u nas to samo. Pracujemy na innych programach.
Podejrzewam, że to wina przeciążenia, jak wszyscy teraz do osłonówek dane ściągają
Podejrzewam, że to wina przeciążenia, jak wszyscy teraz do osłonówek dane ściągają

-
- VIP
- Zajmuję się: ŚR
- Kontakt:
No przecież tak się nie da pracować.....może coś z tym trzeba zrobić....
-
- Praktykant
- Zajmuję się: DSRiA
- Kontakt:
a co chcecie z tym zrobic? sygnity juz dzisiaj napisało, że MF limitu nie zwiększy i wina nie leży po stronie systemu dziedzinowego. czas już do tego przywyknąć :/ale czy ktos sie tym przejmuje, że nam to utrudnia prace..
-
- Stażysta
- Zajmuję się: mydło i powidło
- Kontakt:
Dziś ZUS to samo. Kolejne przedłużenie o 24h. Jaja jakieś sobie robią
-
- VIP
- Zajmuję się: Fszystkim
- Kontakt:
Musicie puścić nowe zapytania, te będą już prawdopodobnie cały czas wracały jako oczekujące.
-
- Praktykant
- Zajmuję się: SR I INNE
- Kontakt:
poważnie zastanawiam się nad wystąpieniem z wnioskiem o udostępnienie danych do US i ZUS, bo nie mam czasu na klikanie po "naście" razy zapytań do MF i ciągłe sprawdzanie czy czasem udostępnieniono już informację z ZUS czy może przedłużono o kolejny dzień oczekiwanie na odpowiedz! zwłaszcza przy zaświadczeniach do czystego powietrza ...
gdzie można zgłosić takie utrudnienia, które w praktyce w zasadzie paraliżują całą prace i uniemożliwiają wykonywanie jakichkolwiek zadań ? oszaleć można!!
gdzie można zgłosić takie utrudnienia, które w praktyce w zasadzie paraliżują całą prace i uniemożliwiają wykonywanie jakichkolwiek zadań ? oszaleć można!!
- Tom.
- Administrator
- Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)
- Kontakt:
W przypadku dalszych wątpliwości, prosimy o kontakt z Centrum Wsparcia Użytkowników CSIZS Emp@tia pod adresem [email protected] .
-
- Podinspektor
- Zajmuję się: ŚR
- Kontakt:
Ty od niedawna w świadczeniach?Honor@t@ pisze: 06 lut 2024, 11:54 poważnie zastanawiam się nad wystąpieniem z wnioskiem o udostępnienie danych do US i ZUS, bo nie mam czasu na klikanie po "naście" razy zapytań do MF i ciągłe sprawdzanie czy czasem udostępnieniono już informację z ZUS czy może przedłużono o kolejny dzień oczekiwanie na odpowiedz! zwłaszcza przy zaświadczeniach do czystego powietrza ...

Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
- Szarak
- VIP
- Zajmuję się: Multitasking
- Kontakt:
Info-r wrzucił aktualizację wraz z teoretycznym rozwiązaniem problemu z MF.
Oprócz co z tym MF i ZUS - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
Śp
Śp na zasadach do 31.12.2023
Składki za rolnika do ZUS gdy opłacone jest maksimum w KRUS
organ sam pozyskuje dane, ale czy wszystkie?
ŚP - zgon?
ZP dla Anglika
Rodzina zastępcza i jednocześnie rodziiny dom dziecka.
świadczenie pielegnacyjne nowe zasady a urlop wychowawczy
zgon a wypłata zasiłku pielęgnacyjnego
Nienaleznie pobrany zasiłek gdzie spłaca...
ŚP po nowemu, działalność gops. i zasiłek macierzyński
zgon św.piel.
Podwyższone świadczenie pielęgnacyjne
Sprawozdanie za styczeń
świadczenie pielegnacyjne po nowemu małżeństwo
odmowa po nowemu