Ja dzwoniłam do swojego urzędu i powiedzieli, że sami jeszcze czekają na odpowiedź z ministerstwa co z licencjami.Prac socjalny pisze: ↑09 cze 2021, 10:04Udało mi się dzisiaj uzyskać informację:
Szybko piszcie do Wydziału Polityki Społecznej pismo z prośbą o dotację na ten cel.
W mazowieckim na email: [email protected]
Dziś już będą przyznawać dotacje.
a jaki urząd ?marzenasaw pisze: ↑09 cze 2021, 10:49Ja dzwoniłam do swojego urzędu i powiedzieli, że sami jeszcze czekają na odpowiedź z ministerstwa co z licencjami.Prac socjalny pisze: ↑09 cze 2021, 10:04Udało mi się dzisiaj uzyskać informację:
Szybko piszcie do Wydziału Polityki Społecznej pismo z prośbą o dotację na ten cel.
warm-mazEwela77 pisze: ↑09 cze 2021, 11:20a jaki urząd ?marzenasaw pisze: ↑09 cze 2021, 10:49Ja dzwoniłam do swojego urzędu i powiedzieli, że sami jeszcze czekają na odpowiedź z ministerstwa co z licencjami.Prac socjalny pisze: ↑09 cze 2021, 10:04Udało mi się dzisiaj uzyskać informację:
Można też napisać e-maila do dostawcy licencji o przedłożenie terminu płatności faktury