jak to? przecież, że ma zasądzone alimenty nie czyni jej osoby samotnej, nadal prawnie są małżeństwem, rodziną i dlatego w składzie musi być mąż, musi być rozwódosa pisze:u nas jak baby dlugo nie sa z mezami a maja zasadzone alimenty to pisza mi oswiadczenie ze nie sa razem i daje im rodzinne /jeszcze findusz pobieraja/ pracownicy tez potwierdzaja ze z nim nie siedzi
osa pisze:u nas jak baby dlugo nie sa z mezami a maja zasadzone alimenty to pisza mi oswiadczenie ze nie sa razem i daje im rodzinne /jeszcze findusz pobieraja/ pracownicy tez potwierdzaja ze z nim nie siedzi
ale to nie Twój problem tylko jej ... pamiętaj: kto ma miękkie serce ma twarda dupęosa pisze:rodzina jak nie wiem co od 15 lat nie mieszkaja razem on w ogole w innej miejscowowsci to naprawde kochajaca sie rodzina
no proszę jakieś nowe przepisy wymysliliścieosa pisze:u nas jak baby dlugo nie sa z mezami a maja zasadzone alimenty to pisza mi oswiadczenie ze nie sa razem i daje im rodzinne /jeszcze findusz pobieraja/ pracownicy tez potwierdzaja ze z nim nie siedzi
skoro tyle lat z tym zwlekają to chyba jakiś powód jest co?osa pisze:rodzina jak nie wiem co od 15 lat nie mieszkaja razem on w ogole w innej miejscowowsci to naprawde kochajaca sie rodzina