choć orzeczenie było ważne do konca grudnia myslałam ze kobieta dostanie dalej orzeczenie dostała owszem ale bez pkt 7 i 8 wiec co mam z tymwszczeciem zrobic
bb no rzeczywisice kazdy sie myli miała wzesniej dosc długo sp i decyzje przyznajacą do konca grudnia wec myslałm ze nadal bedzie miała a tu niestety nie no trudno ten co nie robi sie nie myli sadzę bb że tytez jakies błedy popełniasz
pewnie:) ale taki pomysl naprawde mnie rozbawil i wcale nie napisalam tego wyzej jako krytyke tylko zdziwienie,ze moglas na taki pomysl wpasc - nawet jakby dostala odpowiednie orzeczenie - jak bys wytlumaczyla kontroli na przyklad date wszczecia postepowania o stowke wczesniejsza niz sam wniosek o SP ? rozumiem,ze sie zakrecilas ale chcialam zwrocic uwage,ze to nie jest wlasciwe nawet jesli byloby prawo do tej 200 i nie musialabys umarzac postepowania
to nie był pomysł najpierw zrobiłam wszczecia tym co mieli sp w grudniu jak juz zauwazyłam ze kobieta miał tylko do grudnia było juz wszęcie wysłane po prostu nniedopatrzenie moje i tyle ale sadziłam ze dalej bedzie miała no ale sie przeliczyłam