Coś dla frustratów... - Stare tematy

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 27 wrz 2013, 16:15

Mam już dosyć !!! Jestem od wszystkiego, zasiłki rodzinne, fundusz, dłużnicy i całe postępowania z tym związane, wywiady alimentacyjne w terenie, BIG, windykacja, świadczenia pielęgnacyjne, zasiłki pielęgnacyjne, odporowadzanie składek do ZUS przez płatnika, planuję środki, koresponduje z prokuratorami, sądami ( przedstawicielstwo ), jestem przesłuchiwany przez policję, uczestniczę w rozprawach sądowych jako świadek, sporządzam sprawozdania, pozwy o alimenty od dziadków, wykonuję doraźne polecenia kierownictwa, z pracami fizycznymi wokół urzędu łącznie, wymaga się ode mnie wszechstronnej wiedzy z zakresu kpa, kpc, kpk, kc, kk, przepisów szczególnych, oczywiście do tego wyższego wykształcenia z doświadczeniem, A ZARABIAM 1.500 ZŁ NA RĘKĘ !!!! Żadnych szans na podwyżkę, bo zamrozili płacę, nawet o stopę inflacji nie dostaję wyrówniana, ale non stop czytam w szmatławych gazetach, jak to dobrze mi się żyję, wrednemu urzędasowi !!! To już sprzątaczki w moim urzędzie mają lepiej, bo dostają co miesiąc premie ( ja mam zabronione ), mimo że odpowiadają tylko za czystość. Ja odpowiadam dyscyplinarnie, finansowo i karnie ( art. 231 kk ) Chyba dokonam samospalenia !!!! Tylko kogo to właściwie będzie obchodziło ? Rudy nawet się nie zasmuci.
~Trockisto-bucharinowiec

Napisano: 27 wrz 2013, 16:39

mam to samo i jeszcze niedawno robiłam też za kierowcę i doręczyciela :-)
~sylwka

Napisano: 27 wrz 2013, 16:40

a zyć trzeba dalej .Jutro będzie lepiej pa
~ooo

Napisano: 30 wrz 2013, 14:41

szkoda tylko, że jutro zawsze jest przed nami, nigdy teraz
~ula

Napisano: 09 paź 2013, 23:06

ludzie piszcie, mówcie o tym, moooże coś się w końcu uda ;) bądźcie dobrej myśli
~fashfs

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x