Teraz zauważyłam, że mi też zaciągnęło inne wnioski, nie tylko o podjęcie działań, ale jakiekolwiek dotyczące dłużników i wykreśliłam to, bo w tamtym kwartale miałam zaciągnięte tylko wnioski o przyznanie świadczenia i było dobrze, bo nie dzwonił nikt w tej sprawie.
Ja nigdzie tego nie wykazuje...majka131 pisze:Ponadto czy gdzies wykazujecie wnioski o podjęcie działań swoje? wysyłane do innych oww?
Ja wykazuję dłużników dla których jestem OWD i wobec ich których wierzycielki pobierają obecnie FA. Czyli moich dla których jestem obecnie OWD i OWW oraz tych wobec których dostałam wniosek o podjęcie działań w bieżącym okresie świadczeniowym.majka131 pisze:Powiedz mi proszę jeszcze jakich dłużników wykazujesz w części F? Ja wykazuje tych dla których jesteśmy owd tylko zastanawiam się czy wszystkich którzy się przewinęli przez nasz ośrodek i np dla których jestśmy owd i oww i ktorzy mają ciągle zadłużenie? Czy tylko tych wobec których był wniosek o pojęcie działań/ wezwanie na wywiad w danym okresie 2020/2021 ???