cześć pracownicy socjalni - HYdE PaRK

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]

Napisano: 16 gru 2008, 22:05

A co tam słychać w zaprzyjaźnionym Wrocławiu. Zaległa jakaś cisza przed świętami. Czy szefostwo zorganizowało wam imprezę np. mikołajkową? A może pod innym tytułem? Czy naprawdę u was nic się nie dzieje?
~paluch

Napisano: 30 gru 2008, 14:00

g... Cię to obchodzi
~kocia

Napisano: 02 sty 2009, 21:08

kocia łapcia hihihaha
~;)))

Napisano: 07 sty 2009, 16:41

~kocia nie można powiedzieć abyś była szczególnie miła, coś Ci zrobił ~paluch? po co ta agresja? Zachowuj się byle jak, ale się zachowuj....................
Lepiej na tym wyjdziesz
Pozdrowienia dla wszystkich aktualnych pracowników od byłej pracownicy socjalnej. Nie dajcie się tym z góry...ja jestem już co prawda gdzie indziej, ale byłam pracownikiem przez 14 lat, wiem o czym mówęe przy okazji wytrwałości :)
~~kicia

Napisano: 07 sty 2009, 16:44

oj mała literówka mi się wkradła, miało być oczywiście mówię, a nie mówęe
sorki :)
~~kicia

Napisano: 08 sty 2009, 20:26

przykro, że wrocławscy pracownicy są tacy nie mili. Nie miałem nic złego na myśli a wręcz przeciwnie. Mam nadzieję, że takie zachowanie jest u was sporadyczne i wyjatkowe. Pozdrawiam wszystkich zapracowanych, ciepłych, empatycznych i wychowanych pracowników socjalnych Wrocławia. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku z nowym i młodym dyrektorem.
~paluch

Napisano: 08 sty 2009, 22:59

Dziękujemy za pozdrowienia. Dzieje sie, dzieje u nas i to sporo. Przed nami projekty, szkolenia i zwykła codzienna praca. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku życzymy
~klk

Napisano: 09 sty 2009, 14:16

do Kici - jesteś żałosna
~Jagoda

Napisano: 09 sty 2009, 20:50

cześć
~kaczkaddddd

Napisano: 19 sty 2009, 18:37

I z wzajemnością babciu Jagodo. A swoją drogą uzasadnij swoją żałosną opinię na mój temat, jak Ci dobrze pójdzie to być może przyjmę Twoje argumenty. ja akurat nikogo nie obrażam, pisząc to co napisałam, a Ty......Tylko z klasą proszę.
Pozdrowienia dla wszystkich pracowników socjalnych :)
~Kicia

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem