cześć pracownicy socjalni
cześć pracownicy socjalni
A co tam słychać w zaprzyjaźnionym Wrocławiu. Zaległa jakaś cisza przed świętami. Czy szefostwo zorganizowało wam imprezę np. mikołajkową? A może pod innym tytułem? Czy naprawdę u was nic się nie dzieje?
Re: cześć pracownicy socjalni
~kocia nie można powiedzieć abyś była szczególnie miła, coś Ci zrobił ~paluch? po co ta agresja? Zachowuj się byle jak, ale się zachowuj....................
Lepiej na tym wyjdziesz
Pozdrowienia dla wszystkich aktualnych pracowników od byłej pracownicy socjalnej. Nie dajcie się tym z góry...ja jestem już co prawda gdzie indziej, ale byłam pracownikiem przez 14 lat, wiem o czym mówęe przy okazji wytrwałości
Lepiej na tym wyjdziesz
Pozdrowienia dla wszystkich aktualnych pracowników od byłej pracownicy socjalnej. Nie dajcie się tym z góry...ja jestem już co prawda gdzie indziej, ale byłam pracownikiem przez 14 lat, wiem o czym mówęe przy okazji wytrwałości

oj mała literówka mi się wkradła, miało być oczywiście mówię, a nie mówęe
sorki
sorki

przykro, że wrocławscy pracownicy są tacy nie mili. Nie miałem nic złego na myśli a wręcz przeciwnie. Mam nadzieję, że takie zachowanie jest u was sporadyczne i wyjatkowe. Pozdrawiam wszystkich zapracowanych, ciepłych, empatycznych i wychowanych pracowników socjalnych Wrocławia. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku z nowym i młodym dyrektorem.
Dziękujemy za pozdrowienia. Dzieje sie, dzieje u nas i to sporo. Przed nami projekty, szkolenia i zwykła codzienna praca. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku życzymy
I z wzajemnością babciu Jagodo. A swoją drogą uzasadnij swoją żałosną opinię na mój temat, jak Ci dobrze pójdzie to być może przyjmę Twoje argumenty. ja akurat nikogo nie obrażam, pisząc to co napisałam, a Ty......Tylko z klasą proszę.
Pozdrowienia dla wszystkich pracowników socjalnych
Pozdrowienia dla wszystkich pracowników socjalnych

Oprócz cześć pracownicy socjalni - HYdE PaRK przeczytaj również:
brak zimnej wody
strona www
Szukali pracy w Polsce, zostali oszukani
Wenezuela zerwała stosunki dyplomatyczne z Izraelem
Sławek Sikora spłaca DŁUG
wiecie co...
Pokój, Propaganda i Ziemia Obiecana
zobacz NAPEWNO
lista