Członek rodziny w więzieniu

Wybrane tematy:
Deputat węglowy zaświadczenie o dochodach Emerytura w marcu Potrącenie nadpłaty świadczenia uzupełniającego proszę sprawdzcie Śmierć zarządcy co dalej?
ODPOWIEDZ
Anitakal
Stażysta
Zajmuję się: Świadczenia rodzinne, fundusz alimentacyjny, dodatki mieszkaniowe
Kontakt:

Członek rodziny w więzieniu

Post autor: Anitakal »

Hejka. Mam pytanie: Pani złożyła wniosek o dodatek mieszkaniowy. W składzie rodziny Pani z mężem i dwóch synów. 19.02 wydana została decyzja przyznająca na okres od marca do sierpnia. Dzisiaj okazało się, że jeden z synów 20.02. został osadzony w więzieniu. Jak należy teraz prawidłowo postąpić? Wszcząć postępowanie, zmienić skład rodziny i przeliczyć ponownie? Pomóżcie proszę...
Maxima
VIP
Zajmuję się: DM DE
Kontakt:

Re: Członek rodziny w więzieniu

Post autor: Maxima »

Sytuacja miała miejsce po wydaniu decyzji i nie jest to adresat decyzji. ZOSTAWIASZ BEZ ZMIAN
Anitakal
Stażysta
Zajmuję się: Świadczenia rodzinne, fundusz alimentacyjny, dodatki mieszkaniowe
Kontakt:

Post autor: Anitakal »

Bardzo Ci dziękuję za pomoc :)
kamos90
Starszy referent
Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe/dodatki energetyczne/ archiwum zakładowe/ sekretariat/ prace społeczno - użyteczne
Kontakt:

Post autor: kamos90 »

A proszę mi powiedzieć, jeżeli konkubent wnioskodawczyni został osadzony w zakładzie karnym od 01.02.2024 do 31.08.2024 to czy przy składaniu wniosku może podać go do gospodarstwa? Wydaje mi się że nie.
Maxima
VIP
Zajmuję się: DM DE
Kontakt:

Post autor: Maxima »

kamos90 pisze: 05 mar 2024, 13:50 A proszę mi powiedzieć, jeżeli konkubent wnioskodawczyni został osadzony w zakładzie karnym od 01.02.2024 do 31.08.2024 to czy przy składaniu wniosku może podać go do gospodarstwa? Wydaje mi się że nie.
Nie. Nie może go ując we wniosku
ODPOWIEDZ