Członek rodziny w więzieniu
-
- Stażysta
- Zajmuję się: Świadczenia rodzinne, fundusz alimentacyjny, dodatki mieszkaniowe
- Kontakt:
Członek rodziny w więzieniu
Hejka. Mam pytanie: Pani złożyła wniosek o dodatek mieszkaniowy. W składzie rodziny Pani z mężem i dwóch synów. 19.02 wydana została decyzja przyznająca na okres od marca do sierpnia. Dzisiaj okazało się, że jeden z synów 20.02. został osadzony w więzieniu. Jak należy teraz prawidłowo postąpić? Wszcząć postępowanie, zmienić skład rodziny i przeliczyć ponownie? Pomóżcie proszę...
-
- VIP
- Zajmuję się: DM DE
- Kontakt:
Re: Członek rodziny w więzieniu
Sytuacja miała miejsce po wydaniu decyzji i nie jest to adresat decyzji. ZOSTAWIASZ BEZ ZMIAN
-
- Stażysta
- Zajmuję się: Świadczenia rodzinne, fundusz alimentacyjny, dodatki mieszkaniowe
- Kontakt:
Bardzo Ci dziękuję za pomoc 

-
- Starszy referent
- Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe/dodatki energetyczne/ archiwum zakładowe/ sekretariat/ prace społeczno - użyteczne
- Kontakt:
A proszę mi powiedzieć, jeżeli konkubent wnioskodawczyni został osadzony w zakładzie karnym od 01.02.2024 do 31.08.2024 to czy przy składaniu wniosku może podać go do gospodarstwa? Wydaje mi się że nie.
-
- VIP
- Zajmuję się: DM DE
- Kontakt:
Nie. Nie może go ując we wnioskukamos90 pisze: 05 mar 2024, 13:50 A proszę mi powiedzieć, jeżeli konkubent wnioskodawczyni został osadzony w zakładzie karnym od 01.02.2024 do 31.08.2024 to czy przy składaniu wniosku może podać go do gospodarstwa? Wydaje mi się że nie.
Oprócz Członek rodziny w więzieniu - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
wydatki z najmu mieszkania
wydatki na pół
ZONE - sygnity
Problem z wprowadzeniem lokalu do już istniejącego budynku w zone
Fundusz remontowy
dochód z zagranicy
Proszę o sprawdzenie .
Podnajem lokalu TBS
Dodatek wypłacać wnioskodawcy?
zmiany
Kto podpisuje wniosek?