czy czytacie???
Re: czy czytacie???
potrafię sama przeczytać to co mnie interesuje i nie muszę korzystać z wklejarstwa dzibar wraz z jej żałosnymi komentarzami i cytatami z biblii
)))

Nie kompromituj się. Jeśli wiesz, że jej komentarze są żałosne to oznacza, że je czytasz. A jeśli ich nie czytasz a piszesz, że są żałosne to sama wystawiasz sobie jak najgorszą ocenę.
Prawda jest inna. Czytacie jej komentarze i bardzo was uwiera to, co się w nich znajduje z tego powodu:
https://niezalezna.pl/32673-psychicznie-uwiklani
Wystarczy jednak przyznać się przed samym sobą do swojego problemu, by rozpocząć etap zdrowienia. Z Życzeniami wszystkiego najlepszego -Olek
Prawda jest inna. Czytacie jej komentarze i bardzo was uwiera to, co się w nich znajduje z tego powodu:
https://niezalezna.pl/32673-psychicznie-uwiklani
Wystarczy jednak przyznać się przed samym sobą do swojego problemu, by rozpocząć etap zdrowienia. Z Życzeniami wszystkiego najlepszego -Olek
To jest oczywista oczywistość, że wcześniej czytałam jej pożal się boże komentarze i stąd moja opinia. Tobie to chyba trzeba napisać jak krowie na rowie żebyś mógł zrozumieć.
Co do niezależnej to hehehehehehehe..................
Co do niezależnej to hehehehehehehe..................
Przestań niczym tchórz ukrywać się pod różnymi nickami chcąc sprawić wrażenie, ze jest was więcej. Najbardziej uczciwą osobą na tym forum jest dzibar, która jest zalogowana. Wracając do poprzedniego wątku to dziwna jakaś przypadłość gdy ktoś nie czyta czytając.
Pozdrawiam dzibar i dziękuję za konsekwentne wklejanie, bo po alergicznej reakcji niektórych widać, że trafiasz w sedno.
Do oszustki czy też oszusta, który plącze się w oświadczeniach; nie mam ci już nic więcej do napisania bo sam/a o sobie świadczysz. A fakt rzekomego wyśmiewania Niezależnej dowodzi jedynie iż jest ona faktycznie niezależna. Każda taka drwina jest wyrazem bezsilności. Bo albo posiada się uczciwe argumenty przeciwko czemuś lub komuś albo nie i wtedy pozostaje jedynie błazenada.
Pozdrawiam dzibar i dziękuję za konsekwentne wklejanie, bo po alergicznej reakcji niektórych widać, że trafiasz w sedno.
Do oszustki czy też oszusta, który plącze się w oświadczeniach; nie mam ci już nic więcej do napisania bo sam/a o sobie świadczysz. A fakt rzekomego wyśmiewania Niezależnej dowodzi jedynie iż jest ona faktycznie niezależna. Każda taka drwina jest wyrazem bezsilności. Bo albo posiada się uczciwe argumenty przeciwko czemuś lub komuś albo nie i wtedy pozostaje jedynie błazenada.
Jesteś w błędzie Herloku. W dużym błedzie. No ale tacy jak ty są specjalistami od teorii spiskowych. Powiem ci, że jest nas dużo i dlatego Yarkacz nie ma szans. Pozdrawiam!
Oprócz czy czytacie??? - HYdE PaRK przeczytaj również:
myślałem, że to Kaczyński nie umie liczyć
dla myślących 2
Niestety
Film dla socjalnych
he he he
\"serce roście, patrząc na te czasy\"
Skandaliczne zachowanie pracownicy mops!
się planiści w tym MENie znaleźli
Dlaczego tyle tu polityki i partyjniactwa?
Budzimy się
dla myślących
pomoc finansowa
Pierwszy człowiek na Księżycu
Prometeusz w piekle liberalizmu
no proszę
patrzcie, bo wam tego tvn i poslat nie pokażą