czy czytacie???

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
~do piksel

Re: czy czytacie???

Post autor: ~do piksel »

tylko specjalista może jej pomóc
~a

Post autor: ~a »

nie czytam od dawna
~klient

Post autor: ~klient »

raz przeczytałem - to jakiś de.bilizm
~ala

Post autor: ~ala »

potrafię sama przeczytać to co mnie interesuje i nie muszę korzystać z wklejarstwa dzibar wraz z jej żałosnymi komentarzami i cytatami z biblii :-))))
~droga alu

Post autor: ~droga alu »

Nie kompromituj się. Jeśli wiesz, że jej komentarze są żałosne to oznacza, że je czytasz. A jeśli ich nie czytasz a piszesz, że są żałosne to sama wystawiasz sobie jak najgorszą ocenę.

Prawda jest inna. Czytacie jej komentarze i bardzo was uwiera to, co się w nich znajduje z tego powodu:

https://niezalezna.pl/32673-psychicznie-uwiklani

Wystarczy jednak przyznać się przed samym sobą do swojego problemu, by rozpocząć etap zdrowienia. Z Życzeniami wszystkiego najlepszego -Olek
~hehehehehe

Post autor: ~hehehehehe »

niezależna - buhahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
~Adam

Post autor: ~Adam »

Bolączką PiSu jest sam Yaro. Poza tym to dobra partia.
~do droga alu

Post autor: ~do droga alu »

To jest oczywista oczywistość, że wcześniej czytałam jej pożal się boże komentarze i stąd moja opinia. Tobie to chyba trzeba napisać jak krowie na rowie żebyś mógł zrozumieć.
Co do niezależnej to hehehehehehehe..................
~droga alu

Post autor: ~droga alu »

Przestań niczym tchórz ukrywać się pod różnymi nickami chcąc sprawić wrażenie, ze jest was więcej. Najbardziej uczciwą osobą na tym forum jest dzibar, która jest zalogowana. Wracając do poprzedniego wątku to dziwna jakaś przypadłość gdy ktoś nie czyta czytając.

Pozdrawiam dzibar i dziękuję za konsekwentne wklejanie, bo po alergicznej reakcji niektórych widać, że trafiasz w sedno.

Do oszustki czy też oszusta, który plącze się w oświadczeniach; nie mam ci już nic więcej do napisania bo sam/a o sobie świadczysz. A fakt rzekomego wyśmiewania Niezależnej dowodzi jedynie iż jest ona faktycznie niezależna. Każda taka drwina jest wyrazem bezsilności. Bo albo posiada się uczciwe argumenty przeciwko czemuś lub komuś albo nie i wtedy pozostaje jedynie błazenada.
~do droga alu

Post autor: ~do droga alu »

Jesteś w błędzie Herloku. W dużym błedzie. No ale tacy jak ty są specjalistami od teorii spiskowych. Powiem ci, że jest nas dużo i dlatego Yarkacz nie ma szans. Pozdrawiam!
ODPOWIEDZ