Czy da się edytować dane - sprawozdanie? - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 28 lip 2016, 20:37

Pilne! Czy da się edytować dane w sprawozdaniu np. Faktyczne koszty, mam z automatu 0, a potrzebuję je edytowac i uzupełnić??
Lola8

Napisano: 29 lip 2016, 22:45

Da się.klikasz w rubryce na końcu i wpisujesz.a jak masz nie aktywne okno do wpisania tzn że robisz to przez opcje przeglądania.musisz wygenerować sprawozdania i ustaw się na miejscu fakt.pon.koszty i wpisz je.
Hej

Napisano: 02 sie 2016, 13:27

wysyłasz maila pod adres kdr-hd@asseco.pl
i tam uwzględniasz jakie dane chcesz zmienić
KDR1

Napisano: 03 sie 2016, 9:18

Nieprawda.
Nie da się poprawić sprawozdania jeżeli jest już wysłane i wysłanie maila do asseco też nic nie da.
Trzeba kontaktować się z Łódzkim Urzędem Wojewódzkim z Wydziałem Rodziny i Polityki Społecznej, żeby cofnęli sprawozdanie.
Ja właśnie tam dzwoniłam i w ŁUW na razie nic nie wiedzą jak można cofnąć sprawozdanie, ale sporo osób już dzwoniło w tej sprawie.
Marta3333

Napisano: 03 sie 2016, 10:18

a co w sytuacji kiedy sprawozdanie jest zapisane, ale nie zostało zatwierdzone? istnieje jakiś sposób żeby poprawić na nim dane jednostki sprawozdawczej (chodzi mi o S02)? z góry dziękuję za pomoc:)
opskdr

Napisano: 03 sie 2016, 13:49

Marta3333 pisze:Nieprawda.
Nie da się poprawić sprawozdania jeżeli jest już wysłane i wysłanie maila do asseco też nic nie da.
Trzeba kontaktować się z Łódzkim Urzędem Wojewódzkim z Wydziałem Rodziny i Polityki Społecznej, żeby cofnęli sprawozdanie.
Ja właśnie tam dzwoniłam i w ŁUW na razie nic nie wiedzą jak można cofnąć sprawozdanie, ale sporo osób już dzwoniło w tej sprawie.

W zawiązaniu do wiadomości wyżej- żeby anulowani sprawozdanie trzeba skontaktować się z Panią Anna Flawian z ŁUW - tel. 042 664 20 18 lub 042 664 20 28. Jak sprawozdanie jest anulowane można wypełnić je po raz drugi.

Pozdrawiam ;)
Marta3333

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem