Czy dla was Grodzka to facet czy kobieta?
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Czy dla was Grodzka to facet czy kobieta?
Kiedy pytają mnie...
Bronek ma dużo racji. Tylko że zainteresowani chcą swojej własnej, odrębnej ustawy.

Bronek ma dużo racji. Tylko że zainteresowani chcą swojej własnej, odrębnej ustawy.
\"Do prawicy chciałbym się zwrócić z apelem o to, aby powściągała język w stopniu maksymalnie możliwym tak, by nie ranić
Bronisław Komorowski \"
I TO JEST SŁUSZNY APEL!
Bronisław Komorowski \"
I TO JEST SŁUSZNY APEL!
2013-01-31 20:55
wysłane przez ~i ja... dnia 2013-01-31 20:55:29
~i ja...
\"stalking jest definiowany jako \"złośliwe i powtarzające się nagabywanie, naprzykrzanie się, czy prześladowanie, zagrażające czyjemuś bezpieczeństwu\".\"
gdzie ty dzibar widzisz elementy stalkingu w twoim przypadku (to do wpisu z 19:26) - podaj chociaż jeden pasujący do definicji element?
i może także odniesiesz się do chamskiego zachowania nijakiej pawłowicz tak jak odnosisz się do innych polityków, którzy nie są od pisuarów (np. niesiołowicz czy palikot)
~i ja...
\"stalking jest definiowany jako \"złośliwe i powtarzające się nagabywanie, naprzykrzanie się, czy prześladowanie, zagrażające czyjemuś bezpieczeństwu\".\"
gdzie ty dzibar widzisz elementy stalkingu w twoim przypadku (to do wpisu z 19:26) - podaj chociaż jeden pasujący do definicji element?
i może także odniesiesz się do chamskiego zachowania nijakiej pawłowicz tak jak odnosisz się do innych polityków, którzy nie są od pisuarów (np. niesiołowicz czy palikot)
Przykre że w tym kraju dobrze mogą się czuć tylko konserwatywni, radykalni katolicy. Cała reszta jest piętnowana.
Rzygać już się chce tym moherowym państewkiem.
Rzygać już się chce tym moherowym państewkiem.
~ Adam daj odpowiedzieć dzibar, wszak kobietą jest ona
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Stalking
\"Obecnie stalking jest definiowany jako \"złośliwe i powtarzające się nagabywanie, naprzykrzanie się, czy prześladowanie, zagrażające czyjemuś bezpieczeństwu\".
21:44 DWA W JEDNYM
\"Obecnie stalking jest definiowany jako \"złośliwe i powtarzające się nagabywanie, naprzykrzanie się, czy prześladowanie, zagrażające czyjemuś bezpieczeństwu\".
21:44 DWA W JEDNYM
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
cytuj dzibar całość:
Stalking jest często powiązany z czynami karalnymi tj. obrazą i zniewagą, zniszczeniem mienia, przemocą domową. Przykładowe zachowania definiowane jako stalking to śledzenie ofiary, osaczanie jej (np. poprzez ciągłe wizyty, telefony, smsy, pocztę elektroniczną, podarunki) i ciągłe, powtarzające się nagabywanie. Działania te są szczególnie niebezpieczne, gdy mogą przybrać formę przemocy fizycznej zagrażającej życiu ofiary[1].
W polskim kodeksie karnym stalking (zdefiniowany jako uporczywe, złośliwe nękanie mogące wywołać poczucie zagrożenia) stanowi przestępstwo[2] zagrożone karą pozbawienia wolności do 3 lat lub, w przypadku doprowadzenia ofiary do próby samobójczej, do 10 lat[3].
i daj przykłady tego co napisałaś: \"bardzo wyrafinowana forma usuwania przeciwnikow politycznych ( tak wynika z moich obserwacji) i nie wygodnych osob - a wszystko w imie prawa ( umarzane postepowania)\"
no co tam obserwujesz? czyje wyrafinowane formy usuwania przeciwnikow politycznych w wyniku nękania aby wywolać poczucie zagrożenia??
odpowiedz - nie kręć kota ogonem
dostałaś konkretne pytania udziel na nie odpowiedzi
~i ja...
czy ktokolwiek cie
nagabuje?
naprzykrza się?
prześladuje?
czy te powyżej stany zagrażają twojemu bezpieczeństwu i jak? i dlaczego?
doprecyzuje bo widać nie rozumiesz pytania.
wszak możesz w sieci takie zachowania ignorować.
~i ja...
czy ktokolwiek cie
nagabuje?
naprzykrza się?
prześladuje?
czy te powyżej stany zagrażają twojemu bezpieczeństwu i jak? i dlaczego?
doprecyzuje bo widać nie rozumiesz pytania.
wszak możesz w sieci takie zachowania ignorować.
Oprócz Czy dla was Grodzka to facet czy kobieta? - HYdE PaRK przeczytaj również:
do socjal
pytanie
pytanie
Metamorfoza OPS Śródmieście m.st. Warszawy
Czy małżeństwo to związek tylko kobiety i mężczyzny?
Potrzeby podstawowe
Kultura słowa
edukacja
ona
Ratunek
Ustawa o związkach partnerskich
proszę o pomoc
Elitarna \"Polska\"
POTRZEBUJE POMOCY MATERIALNEJ
Rocznica Powstania Styczniowego 1863
wątek randkowo miłosny