czy dobrze zrobiłam??? - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 23 sty 2014, 15:59

Witajcie, kobieta we wrześniu 2013r. składając wniosek o ŚR zaznaczyła dodatek na samotne (w akcie urodzenia ojciec był nieznany). poinformowała mnie, że prawdopodobnie będzie miała zmieniony akt urodzenia dziecka, bo ojciec \"odnalazł\" się. Teraz w styczniu dostarczyła mi nowy akt urodzenia wraz z wyrokiem o alimentach i niestety okazuje się że ma alimenty od września i akt urodzenia jest również od września czyli ma do zwrotu od IX do XII. czy uważacie, że źle zrobiłam pozwalając zaznaczyć jej ten dodatek na samotne????
~mała~~~~

Napisano: 23 sty 2014, 16:01

jeżeli miałaś dokumenty mówiące o tym że jest to ojciec nienznany to nie masz sobie nic do zarzucenia bo to wnioskodawca zataił przed tobą cała prawdę . Wiec bez skrupułów zrobisz nienalezne z odsetkami i niech zwraca i płacze . na przysżłość bedzie miała nauczkę
ania
~ania
VIP
Od: 18 maja 2011, 16:30
Zajmuję się:

Napisano: 23 sty 2014, 16:03

a miałaś oczywiście we wrześniu akt zupełny?
był że tak powiem aktualny:)??
~ola

Napisano: 23 sty 2014, 16:03

Dzięki ania za pocieszenie ;) mam wyrzuty sumienia, że wiedziałam o tym fakcie, że będzie jakaś zmiana a mimo wszystko był wypłacany ten dodatek...
~mała~~~~

Napisano: 23 sty 2014, 16:05

tak miałam aktualny i dlatego między innymi pozwoliłam zaznaczyć ten dodatek
~mała~~~~

Napisano: 23 sty 2014, 16:09

nie obawiaj się dobrze zrobiłaś babka zataiła prawdę więc teraz niech zwraca bez możliwości umorzenia i tyle i po bólu nie pierwszy i nie ostatni raz pewnie tak cię zrobią w konia
ania
~ania
VIP
Od: 18 maja 2011, 16:30
Zajmuję się:

Napisano: 23 sty 2014, 16:10

uch... dzięki ci bardzo
~mała~~~~

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny