Dla mnie to jest jakaś masakra. W zeszłym roku stawali na głowie w kwietniu żeby to ogarnąć, dodatkowe osoby, przyjmowanie wniosków na 6 stanowisk, możliwość nadgodzin, dodatki do pensji, spora nagroda po okresie zasiłkowym. Zrobiliśmy to tak zajebiscie, że szefowe jechały do wojewody jako przedstawiciele najlepszego ośrodka w województwie. W tym roku coś im się ewidentnie stało w głowę, bo z niewiadomych przyczyn postanowili przed znacznie trudniejszym okresem przykręcić śrubę na maksa jednocześnie zaklinając rzeczywistość, że nic się nie zmieniło, nie będzie dużo roboty, dacie radę bez problemu. Ja szczerze mówiąc mam duże obawy o prawidłową realizację zadań - przy czym winni będziemy my, robaczki które to wszystko mają ogarnąć.heiland pisze:@ Iks, współczuję i rozumiem bo mam namiastkę tego co Ty czyli łącznie na FA, ŚR i ŚW do przyjęcia będąc sam w OPS około 400 wniosków.
P.S. @ Soar, jak teraz ludzie na forum będą Cię wołać o pomoc?
Jak tak patrzę na to co piszecie to widzę spore rozbieżności pomiędzy ilością wniosków a budżetem.ludek pisze:BTW. Masz 4,5 - 5 tys. wniosków i budżet tylko 20 mln?
Ja mam budżet coś z 5 mln a wniosków będzie 700-800.