czy ktoś wprowadzał zbiory centralne w CAS
czy ktoś wprowadzał zbiory centralne w CAS
import robię poprawnie, a po weryfikacji mam błąd wczytywania zbioru i już bez żadnej informacji dlaczego, może ktoś już próbował?
Re: czy ktoś wprowadzał zbiory centralne w CAS
czy ktoś jeszcze ma taki sam problem bo ja również chcę wczytać zbiory i nie mogę
u mnie po weryfikacji jest niepoprawny, walidacje twarde. Mój informatyk mówi, że to nie tylko u mnie, wiele urzędów ma to samo i już zostało to zgłoszone. może poprawią.
tak u mnie też walidacje twarde i takie bez sensu pisałam do sygnity ale mi nie odpowiadają , a miękkich to mi tyle wywaliło, ze ostro zdziwiona jestem, zawsze jak coś polepszą to s....
u mnie to samo walidacje twarde a teraz już w ogóle nie można się zalogować
no właśnie dzis to już chyba nic nie zdziałamy, u mnie wszystko padło.
jesteście szybcy... i wściekli 
ja boje się że się nie wyrobię, danych jeszcze nie dostałam z księgowości... i jak zwykle na ostatnią chwilę...

ja boje się że się nie wyrobię, danych jeszcze nie dostałam z księgowości... i jak zwykle na ostatnią chwilę...
nie chodzi o szybkość, tylko o to że co moze być pod górke ja na razie niczego nie chciałam przekazać jeno sprawdzam czy się da
mnie pokazuje \"niepoprawy\" są miękkie walidacje, przedtem z miękkimi walidacjami mógł być przesłany, a teraz nie wiem czy poprawiać czy z miękkimi może iść?
Oprócz czy ktoś wprowadzał zbiory centralne w CAS - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
cas pomocy
dochód utracony
Elmer cd jeszcze 1 pytanie
cas św. rodzinne
sac sprawozdanie jednorazowe
od kiedy uchylenie
opiekun prawny
bez roztrzygnięcia
sko do ponownego rozpatrzenia
KTÓRY
wyrównania dla opiekunów
co dalej ???