jak wygląda to w Sygnity? i mam tez załączniki. Dotyczy wniosku na ZR i 500+galio pisze:tak, ja wysłałam elektronicznie a następnie papierowo i jak narazie cisza...
My wysyłałyśmy elektronicznie z załącznikami (Sygnity). Niedawno poprosili nas o papierowy, przesłaliśmy i w ciągu miesiąca była decyzjakarolina09 pisze:jak wygląda to w Sygnity? i mam tez załączniki. Dotyczy wniosku na ZR i 500+galio pisze:tak, ja wysłałam elektronicznie a następnie papierowo i jak narazie cisza...
a czy możesz napsiac co i jak pokolei robicHely0207 pisze:My wysyłałyśmy elektronicznie z załącznikami (Sygnity). Niedawno poprosili nas o papierowy, przesłaliśmy i w ciągu miesiąca była decyzjakarolina09 pisze:jak wygląda to w Sygnity? i mam tez załączniki. Dotyczy wniosku na ZR i 500+galio pisze:tak, ja wysłałam elektronicznie a następnie papierowo i jak narazie cisza...
napisałam wiadomosc privHely0207 pisze:My wysyłałyśmy elektronicznie z załącznikami (Sygnity). Niedawno poprosili nas o papierowy, przesłaliśmy i w ciągu miesiąca była decyzjakarolina09 pisze:jak wygląda to w Sygnity? i mam tez załączniki. Dotyczy wniosku na ZR i 500+galio pisze:tak, ja wysłałam elektronicznie a następnie papierowo i jak narazie cisza...