czy mam wystawiac tytuły wykonawcze?Panie Elmer proszę o pom - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]

Napisano: 01 wrz 2015, 11:23

może były z naszego wydziału te kontrole ale z wydziału finansów i certyfikacji nie podarują braku egzekucji
anetag
VIP
Od: 23 kwie 2014, 8:12
Zajmuję się:

Napisano: 01 wrz 2015, 11:31

z wydziału finansow byla raz i raz od nas ale to nie istotne, wazne jest co mam teraz robic. o co chodzi z tymi kosztami? dzisiaj moze uda mi sie dostac do naszego radcy prawnego moze on mnie oświeci choc watpie;P
alamakotaa

Napisano: 02 wrz 2015, 11:00

Kosztami egzekucji, które stanowią 5% kwoty wyegzekwowanej od dłużnika... W przypadku gdy nic nie wyegzekwuja to tez koszty podjętych działań narzucają...i tak jest zawsze, każdy te koszty ponosi i mozna ich uniknąc a juz nie wyobrażam sobie nie wystawiać tytułów...tak każe ustawa, kropka, amen ;)
cizi

Napisano: 02 wrz 2015, 11:02

cizi pisze:Kosztami egzekucji, które stanowią 5% kwoty wyegzekwowanej od dłużnika... W przypadku gdy nic nie wyegzekwuja to tez koszty podjętych działań narzucają...i tak jest zawsze, każdy te koszty ponosi i mozna ich uniknąc a juz nie wyobrażam sobie nie wystawiać tytułów...tak każe ustawa, kropka, amen ;)
miało być "NIE można ich uniknąć"
cizi

Napisano: 02 wrz 2015, 11:44

No dobra a powiedzmy , że ich nie wyegzekwują bo wiem, to jak wysoka jest ta opłata , która nas obciąża?
no nic to jutro zabieram się za robotę bo dziś nasz informatyk sprawdzał w sygnity boo barbocle wyskakują, polksich kliter niemam w tytułach, daty odwrotnie niz w rozporządzeniu itp
alamakotaa

Napisano: 02 wrz 2015, 12:03

piszesz " w programie mam tytuly wykonawcze ale w teczce nie" może poprzedniczka zwyczajnie nie zostawiała w aktach TW?
Długopis

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x