dzięki, za odp. Poprostu już nie wiem jak robic. Kazdy inaczej wiadomo, człowiek juz zakręconyYozo pisze:tak, też będę teraz taką pisaćGwk pisze:a czy juz mozna uchylic decyzję od dnia 01.04.2017r?

dzięki, za odp. Poprostu już nie wiem jak robic. Kazdy inaczej wiadomo, człowiek juz zakręconyYozo pisze:tak, też będę teraz taką pisaćGwk pisze:a czy juz mozna uchylic decyzję od dnia 01.04.2017r?
rozumiem, tyle że chyba tylko pan Mazurkiewicz ze szkolących rozdaje miesiące gratisGwk pisze:tak tak, własnie męczy mnie to. w podręczniku inaczej a u Mazurkiewicza na szkoleniu tez inaczej ;/
Ok, a jak robisze jak ktos miał umowę na 3-mce i dalej nie pracuje? Umowa od stycznia do marca.mika31 pisze:rozumiem, tyle że chyba tylko pan Mazurkiewicz ze szkolących rozdaje miesiące gratisGwk pisze:tak tak, własnie męczy mnie to. w podręczniku inaczej a u Mazurkiewicza na szkoleniu tez inaczej ;/
dokładnie,Diana pisze:uzyskany za luty w marcu. Utrata w kwietniu.
jest - za marzecGwk pisze:czyliw przypadku umowy 3 m-cznej nie ma zwrotu (jesli byloby przkerocznie z dochodem za luty?)
biorę dochód za luty, jak przekracza w marcu uchylam decyzję.Gwk pisze:Ok, a jak robisze jak ktos miał umowę na 3-mce i dalej nie pracuje? Umowa od stycznia do marca.mika31 pisze:rozumiem, tyle że chyba tylko pan Mazurkiewicz ze szkolących rozdaje miesiące gratisGwk pisze:tak tak, własnie męczy mnie to. w podręczniku inaczej a u Mazurkiewicza na szkoleniu tez inaczej ;/