Pomóżcie!!! Program wydawał mi decyzje na dodatek energetyczny do 30 kwietnia, pomimo iż dodatek mieszkaniowy był przyznany na dłużej. Czy trzeba nowy wniosek.
A jak robicie jak kobiecie DM kończy się w kwietniu a ona 5 kwietnia przychodzi i składa mi wniosek na kontynuację DM od maja i wraz z tym składa wniosek na DE? DM normalnie od maja a DE? Na jednej decyzji przyznajecie od kwietnia do kwietnia i od maja października? Czy przyznajecie na kwiecień i kobieta ma przyjechać po raz kolejny w maju złożyć wniosek żeby jej przrnac DE na 6 miesięcy zgodnie z trwaniem DM?
wnioskodawca ma przyznany dodatek mieszkaniowy od kwietnia do września. wniosek na dodatek energetyczny złożył w kwietniu.. Dziś piszę decyzję przyznającą od kwietnia.. i tak się zastanawiam czy powinnam wydać 2 dec. gdzie jedna ze starym obwieszczeniem do 30 kwietnia a druga od maja z nowym obwieszczeniem??? czy mogę wszystko zawrzeć w jednej decyzji tylko nie wiem czy oba obwieszczenia bym mogła wkazać w podstawie???
hmm wydaje mi sie ze na jednej dcyzji. Obwieszczenie nie jest aktem prawa i nie musisz wpisywać tego w podstawie prawnej a jedynie w uzasadnieniu i tam można opisac ze do kwietnia obowiazywało jedno obwieszczenie od maja obowiazuje drugie...
A jak robicie jak kobiecie DM kończy się w kwietniu a ona 5 kwietnia przychodzi i składa mi wniosek na kontynuację DM od maja i wraz z tym składa wniosek na DE? DM normalnie od maja a DE? Na jednej decyzji przyznajecie od kwietnia do kwietnia i od maja października? Czy przyznajecie na kwiecień i kobieta ma przyjechać po raz kolejny w maju złożyć wniosek żeby jej przrnac DE na 6 miesięcy zgodnie z trwaniem DM?