czy poinformować
czy poinformować
Pani miała św.piel. na matkę. z mocy ustawy zabraliśmy jej św. piel. od sierpnia 2013 przeszła na szo które miała przyznane do 30.04.2014. koniec orzeczenia. Czy ją też mam poinformować o zmianie ustawy
Re: czy poinformować
A na jakiej podstawie ??? Oczywiście , że nie . ZdO nie należy się .1984 pisze:tak
jeżeli w lipcu opiekowała się matką i nie pracowała to za lipiec musisz jej wypłacić zdo
- kb
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
wlasnie:) a jak dostanie nowe orzeczenie to znow bedzie mogla sie ubiegac o ZDOoliwia1234 pisze:jeżeli w lipcu opiekowała się matką i nie pracowała to za lipiec musisz jej wypłacić zdo

poinformowac, pani moze zrezygnowac z szo i dlaej na bieżąco iśc na zdo.
moi drodzy zgodnie z art. 8 ustawy o zdo informujemy o możliwości złożenia wniosku o przyznanie zasiłku dla opiekuna oraz o warunkach nabywania do niego prawa WSZYSTKIE osoby którym WYPŁACALISMY do dnia 30.o6.2013r. świadczenia pielęgnacyjne (czyli również z koordynacji, czy te które po tym okresie się z naszej gminy wyprowadziły, itp.). co ważne w myśl tego przepisu zostaną poinformowane także te osoby, którym wygasło prawo i zaraz na nowo od 01.07.2013r. miały przyznane prawo do śp czy szo. nie tylko te które zostały z niczym. informujemy wszystkich.
Oprócz czy poinformować - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
dokumenty ZDO
Upewnijcie mnie proszę
czy wyrównujemy szo takim ososbom co
Zasiłek pielęgnacyjny a areszt
Odsetki ZDO 13% za miesiąc?
ODMOWA ZASIŁKU PIELĘGNACYJNEGO STOPIEN LEKKI
czy dobrze myślę?
mam omamy?
czy może być dec.zmiana - uwagi
szybkie pytanie
szo - zdo