CZy przyznać samotne na podstawie .... - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 22 wrz 2015, 14:47

człowiek zmarł w Niemczech,
Brak aktu zgonu w rozumieniu polskiego prawa,
kobieta po rozwodzie rodzina średnio zainteresowana zgłoszeniem niniejszego faktu w urzędzie stanu cywilnego, drogą pantoflową wiem ze informacja o smierci owego pana jest w ewidencji natomiast brak możliwości aby akt zgonu moc wydrukować,
Kobieta natomiast posiada dokument przetłumaczony przez tłumacza przysięgłego tzw. potwierdzenie zgonu..

czy mogę przyznac samotne na podstawie owego dokumentu nie posiadając skróconego aktu zgonu??
Koper

Napisano: 22 wrz 2015, 15:01

wniosek do USC jeśli jest info w urzędzie to zapewne można to wydrukować
zuzzanna

Napisano: 22 wrz 2015, 15:04

no właśnie nie można :/
Koper

Napisano: 23 wrz 2015, 7:55

Koper pisze:...
kobieta po rozwodzie rodzina średnio zainteresowana zgłoszeniem niniejszego faktu w urzędzie stanu cywilnego, drogą pantoflową wiem ze informacja o smierci.....

czy mogę przyznac samotne na podstawie owego dokumentu nie posiadając skróconego aktu zgonu??
ale ona chce samotne czy Ty chcesz jej przyznać ? :D
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 23 wrz 2015, 8:56

Oj Ewalu, Ewalu :) Ona wnioskuje a ja chce jej przyznać ;) tylko nie wiem czy ten papier mi wystarczy aby to zrobić ;) :)
Koper

Napisano: 23 wrz 2015, 9:09

:D :D :D ..... no to jak chce samotne musi Ci dostarczyć akt zgonu ........... i nie ważne, że:
Koper pisze: kobieta po rozwodzie rodzina średnio zainteresowana zgłoszeniem niniejszego faktu w urzędzie stanu cywilnego
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x