Czy religie są dla ludzi słabych, nie potrafiących samodzielnie walczyć z przeciwnościami losu?
Re: Czy religie są dla ludzi słabych, nie potrafiących samodzielnie walczyć z przeciwnościami losu?
Tobie pomóc może tylko egzorcysta.Wybierz się do niego.Uwolni Cię od demonów i głupoty.
Re: Czy religie są dla ludzi słabych, nie potrafiących samodzielnie walczyć z przeciwnościami losu?
FAJNIE JEST JAK JEST SIĘ MŁODYM, WYSZCZEKANYM, ZDROWYM TAKIM HEJ CO TO NIE JA. CZŁOWIEK CZUJE SIĘ SAMOWYSTARCZALNYM, NIE POTRZEBUJE NIKOGO I NICZEGO - FAJNA FAJNA ILUZJA, KTÓRA PRYSKA NIESTETY. BYŁAM TAKA JAK ADAM, E TAM JESZCZE GORSZA ON TO MAŁY PIKUŚ. PEWNEGO DNIA DOŚWIADCZYŁAM SWOJEJ KRUCHOŚCI, CHOROBY, DZIADOSTWA I ,, SPOTKAŁAM BOGA \" I JUŻ NIE WYOBRAŻAM SOBIE ŻYCIA SOLO BEZ NIEGO. PRZERZUCAM NA NIEGO MOJE PROBLEMY I DOŚWIADCZAM JEGO OPIEKI, OPATRZNOŚCI BOŻEJ.
CZĘSTO UPADAM ALE ZARAZ PODNOSZĘ SIĘ I IDĘ DALEJ. JESTEM BARDZO SŁABA ALE ON JEST WE MNIE MOCNY.
DOBRZE JEST BYĆ SŁABYM, TO NIE WSTYD, GDY JESTEŚ SŁABY BO ZACZYNASZ WIDZIEĆ I DOŚWIADCZAĆ BOGA.
CZĘSTO UPADAM ALE ZARAZ PODNOSZĘ SIĘ I IDĘ DALEJ. JESTEM BARDZO SŁABA ALE ON JEST WE MNIE MOCNY.
DOBRZE JEST BYĆ SŁABYM, TO NIE WSTYD, GDY JESTEŚ SŁABY BO ZACZYNASZ WIDZIEĆ I DOŚWIADCZAĆ BOGA.
Magia psychiki. Bóg to placebo.
mój sąsiad mawia: jak nie wierzysz w siebie - musisz w coś wierzyć
Słabi nie wierzą w siebie.
Rozesłałam linki z mową nienawiści niejakiego Adama do właściwych instytucji, między innymi ten w którym nawoływał on wprost do mordowania księży. Nie może być zgody na takie zachowania. To Forum ma służyć wymianie informacji i myśli a nie szerzeniu nienawiści do Kościoła Katolickiego. STOP mowie nienawiści niejakiego Adama. Każdego kto się ze mną zgadza proszę o to samo.
wklej tutaj ten link bo nie pamiętam
Oprócz Czy religie są dla ludzi słabych, nie potrafiących samodzielnie walczyć z przeciwnościami losu? - HYdE PaRK przeczytaj również:
Pomocy!!
Czy socjalni to turpiści?
Czy ks. Roger Mahoney powinien brać udział w konklawe?
Ale jaja
Brawo Węgrzy
Znikają symbole narodowe
Macie jakieś fetysze?
Jaki by tu wątek założyć?
Proszę o wsparcie
Wejście do strefy EURO
Lubię Ciebie
Wyjeżdżam z kraju jak PiS dojdzie do władzy. Kto jedzie ze mną?
potrzebuje pomocy
Chrzest po 18 roku życia. Co wy na to?
Wierzycie że Jan Paweł II dokonał cudu?
Czy dzieci poczęte metodą in vitro nie mają duszy?