Czy takie dane wpisujecie do informacji do US? - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 2 z 2    [ Posty: 19 ]

Napisano: 19 lut 2015, 14:12

anetag pisze:Emil lubelskie :D
Chwilę temu dostrzegłam:)
Emil

Napisano: 19 lut 2015, 14:18

Emil pisze:
anetag pisze:Emil lubelskie :D
Chwilę temu dostrzegłam:)

Dziękuje
Emil

Napisano: 19 lut 2015, 14:27

a skąd jesteś Emil bo ja nad tym myślałam ze 2 miesiące jak to zrobić jak mi Puławy w lecie zwróciły tytuł a jak zadzwoniłam co chcą to powiedzieli mi że ma być właśnie taki wniosek, potem na szkoleniu pan to samo mówił, ze wniosek i żeby pisać informacje ze nie znamy majątku dłużnika
anetag
VIP
Od: 23 kwie 2014, 8:12
Zajmuję się:

Napisano: 19 lut 2015, 14:30

Witam, ja z kolei mam pytanie takie... wystawiono Panu X decyzje o zwrocie, przebywa w zk.
wysyłacie upomnienie i tytuł wykonawczy bo są rożne opinie??

Napisano: 19 lut 2015, 14:31

myślę że najlepiej skontaktować się z danym Urzedem Skarbowym, ja tak zrobiłam i mi powiedzieli, że tylko tytuł i informacja, żadnych innych wniosków bo dla nich tytuł jest naszym wnioskiem o egzekucje, natomiast w informacji to co rozporządzenie wskazuje tj. par. 7 ust. 1
1) dane na podstawie ........ itd. - nie dotyczy
2) znane wierzycielowi ..... itd. - nie dotyczy
pres

Napisano: 19 lut 2015, 14:33

anetag pisze:a skąd jesteś Emil bo ja nad tym myślałam ze 2 miesiące jak to zrobić jak mi Puławy w lecie zwróciły tytuł a jak zadzwoniłam co chcą to powiedzieli mi że ma być właśnie taki wniosek, potem na szkoleniu pan to samo mówił, ze wniosek i żeby pisać informacje ze nie znamy majątku dłużnika

Jestem z Włodawy,
ja również byłam na szkoleniu u p.Kaweckiej i nie słyszałam aby tak pisać do TW.
Emil

Napisano: 19 lut 2015, 14:36

czy ktos pomoze z tym upomnieniem dla dłużnika w zk?

Napisano: 19 lut 2015, 14:45

Infor.pl
"Upomnienie doręcza się w mieszkaniu lub miejscu pracy, a także w każdym miejscu, gdzie się dłużnika zastanie"
Emil

Napisano: 19 lut 2015, 15:54

Emil pisze:
anetag pisze:a skąd jesteś Emil bo ja nad tym myślałam ze 2 miesiące jak to zrobić jak mi Puławy w lecie zwróciły tytuł a jak zadzwoniłam co chcą to powiedzieli mi że ma być właśnie taki wniosek, potem na szkoleniu pan to samo mówił, ze wniosek i żeby pisać informacje ze nie znamy majątku dłużnika

Jestem z Włodawy,
ja również byłam na szkoleniu u p.Kaweckiej i nie słyszałam aby tak pisać do TW.
ja nie byłam u Pani Kaweckiej ja byłam u Pana ale za diabła nie pamiętam jak się nazywał ale mądrze chłop gadał
anetag
VIP
Od: 23 kwie 2014, 8:12
Zajmuję się:

Strona 2 z 2    [ Posty: 19 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x