czy to prawda
czy to prawda
Witam interesuje mnie czy to prawda że PCPR-y nie dostały drugiej transzy pieniędzy z PFRon w tym roku,gdyż mam problem z uzyskaniem informacji.
Re: czy to prawda
Prawda - nie dostały. Jak to mawia p. K.: \"Niczego nie będzie\", czy jakoś tam.
Chodzą słuchy, że może być to jeszcze mniej. Dla PCPR-ów może być to katastrofa.
Ja dziś uzyskałam informacje że ma by w następnym roku o 25%mniej
głupota ludzka nawet dotacji za pampersy nie ma już prawie od 2 lat,co mówiąc o innych rzeczach i przedmiotach medycznych może coś ktoś doradzi
pozdrawiam!!!
głupota ludzka nawet dotacji za pampersy nie ma już prawie od 2 lat,co mówiąc o innych rzeczach i przedmiotach medycznych może coś ktoś doradzi
pozdrawiam!!!
Czy w takiej sytuacji będziecie realizować wszystkie zadania? czy może z jakiś będziecie rezygnować?
u nas od 2 lat nie ma turnusów a dofinansowania do innych zadań są mocno zaniżone regulaminem jaki sporządzamy co roku.
My chyba będziemy musieli zrezygnować z realizacji z niektórych zadań. Już od kilku lat ograniczamy wysokość dofinansowania. W tym roku już było kiepsko.
Ja chciałam zrezygnować z realizacji turnusów i sportu ale nie udalo się. W przyszłym roku ten pomysł też chyba nie przejdzie.
Oprócz czy to prawda - Stare tematy przeczytaj również:
rodzina zastępcza z dzieckiem chce wyjechać na \"rekreacyjnie\" poza granice Polski na 4 miesiące
rodzina zastępcza z dzieckiem chce wyjechać na \"rekreacyjnie\" poza granice Polski na 4 miesiące
dochód pełnoletniego wychowanka RZ
doradca ds. osób niepełnosprawnch POKL
rodzinny dom dziecka i rodz. zast.
biologiczni
turnus
Problem z usamodzielnieniem...
rzeczowy wykaz akt
odpłatność rodziców
zwrot świadczenia
zarobki psychologa w pCPR
Wstrzymanie pieniędzy na kontynuowanie nauki
zmiany decyzji, dot. rodziców bilogicznych