ee to nie przez to i tu można szablon zastosowaćPOCAHONTAS pisze:to teraz wiem, czemu my wyrabiamy nadgodziny:
ee to nie przez to i tu można szablon zastosowaćPOCAHONTAS pisze:to teraz wiem, czemu my wyrabiamy nadgodziny:
Już po tylu latach decyzje jakos się pisze, więcej czasu zajmuje pieczętowanie dokumentów, ach gdyby były tylko te z rozporządzenia to by szybciej szło.nela81 pisze:ee to nie przez to i tu można szablon zastosowaćPOCAHONTAS pisze:to teraz wiem, czemu my wyrabiamy nadgodziny:
tez piszę indywidualne uzasadnienia, ale to nie zmienia faktu że niektóre rzeczy robię na zasadzie kopiuj - wklejPOCAHONTAS pisze:Chętnie pokazałabym Tobie jak wygląda takie uzasadnienie;-
A jakaś podstawa tych widzimisiów? Ja bym ich zabił śmiechem i pisał skargę.ewalu pisze:moje uzasadnienia byłe tak ubogie ( ja matematyczna raczej ), że Pani na kontroli mi to podpowiedziała i mam to w zaleceniach pokontrolnych![]()
![]()
![]()
oj tam ... do skarżących nie należęIks pisze:A jakaś podstawa tych widzimisiów? Ja bym ich zabił śmiechem i pisał skargę.ewalu pisze:moje uzasadnienia byłe tak ubogie ( ja matematyczna raczej ), że Pani na kontroli mi to podpowiedziała i mam to w zaleceniach pokontrolnych![]()
![]()
![]()
ja też .. ale w zaleceniach pokontrolnych też coś musi byćIks pisze:A ja bardzo nie lubię jak ktoś sobie wymyśla nieistniejące przepisy.
sam widziszIks pisze:U nas nie miały co wpisać, to chociaż ocenę obniżyły.