Czy u Was Pracownicy Socjalni spędzają 50 % czasu w terenie? Proszę o szczere odpowiedzi !!!

Wybrane tematy:
Kierownik chce mi zabrać dodatek wykształcenie pracownika socjalnego zarobki Dodatek dla asystenta Specjalista pracy socjalnej a dodatek
~Iza

Re: Czy u Was Pracownicy Socjalni spędzają 50 % czasu w terenie? Proszę o szczere odpowiedzi !!!

Post autor: ~Iza »

nie! a wiesz dlaczego? bo Ci co nawet tworza ustawe o pracownikach socjalnych zapominają, że warto dodać!!!! na jednego pracownika socjalnego 1000 mieszkańców, wtedy będzie czas na prace w terenie. Nie podoba mi się ta ustawa.
~xxx

Re: Czy u Was Pracownicy Socjalni spędzają 50 % czasu w terenie? Proszę o szczere odpowiedzi !!!

Post autor: ~xxx »

nie, chyba ok 10- 20 % w terenie , a reszta w biurze.
~Alina

Post autor: ~Alina »

U mnie pracownicy socjalni w teren jadą 1 raz na tydzień, czasem częściej w zaleźności od sytuacji.
~Ewa

Post autor: ~Ewa »

Do Izy - może i 1000 mieszkańców na pracownika, ale ilu z nich korzysta z pomocy? 100? a moze mniej?
~do Izy

Post autor: ~do Izy »

Iza-pracuję w ops i widzę jak to wygląda. Wiem ilu mieszkańców przypada na jednego pracownika i wiem ilu mieszkańców z tych przypadających korzysta z pomocy. Więc nie pisz ilu przypada i nie mydl oczu. Wasza praca jest ciężka, nie przeczę. Ale nie wyjeżdżajcie z tymi tysiącami bo znacznej częsci mieszkańców z tego ,,tysiąca\'\' po prostu nawet nie znasz. Powtarzam -wiem że wasza praca jest ciężka i doceniam ją - ale nie przeginajcie w drugą stronę, ciagłego narzekactwa.
~bożka

Post autor: ~bożka »

nie... i nie mamy dodatku, spokój z rozpisywaniem każdego dnia i zastanawianiem się czy wyjdzie te 50% czy nie, nich sobie wsadzą ten dodatek w ....
ODPOWIEDZ

Oprócz Czy u Was Pracownicy Socjalni spędzają 50 % czasu w terenie? Proszę o szczere odpowiedzi !!! - Dodatek 250zł przeczytaj również:

teren
pieczątka
dodatkowy urlop
dodatek 250 i praca przy projekcie
pcpr zmiany kryteriow o dochodach
od kiedy podwyżki?
wynagrodzenie za prace w projekcie
dodatek 250 zł