Czy u Was Pracownicy Socjalni spędzają 50 % czasu w terenie? Proszę o szczere odpowiedzi !!!
Re: Czy u Was Pracownicy Socjalni spędzają 50 % czasu w terenie? Proszę o szczere odpowiedzi !!!
u nas najczęściej wywiad robiony w OPS
Re: Czy u Was Pracownicy Socjalni spędzają 50 % czasu w terenie? Proszę o szczere odpowiedzi !!!
nie! a wiesz dlaczego? bo Ci co nawet tworza ustawe o pracownikach socjalnych zapominają, że warto dodać!!!! na jednego pracownika socjalnego 1000 mieszkańców, wtedy będzie czas na prace w terenie. Nie podoba mi się ta ustawa.
u nas może 0,5 % to tak
nie, chyba ok 10- 20 % w terenie , a reszta w biurze.
U mnie pracownicy socjalni w teren jadą 1 raz na tydzień, czasem częściej w zaleźności od sytuacji.
Do Izy - może i 1000 mieszkańców na pracownika, ale ilu z nich korzysta z pomocy? 100? a moze mniej?
Iza-pracuję w ops i widzę jak to wygląda. Wiem ilu mieszkańców przypada na jednego pracownika i wiem ilu mieszkańców z tych przypadających korzysta z pomocy. Więc nie pisz ilu przypada i nie mydl oczu. Wasza praca jest ciężka, nie przeczę. Ale nie wyjeżdżajcie z tymi tysiącami bo znacznej częsci mieszkańców z tego ,,tysiąca\'\' po prostu nawet nie znasz. Powtarzam -wiem że wasza praca jest ciężka i doceniam ją - ale nie przeginajcie w drugą stronę, ciagłego narzekactwa.
nie... i nie mamy dodatku, spokój z rozpisywaniem każdego dnia i zastanawianiem się czy wyjdzie te 50% czy nie, nich sobie wsadzą ten dodatek w ....
Oprócz Czy u Was Pracownicy Socjalni spędzają 50 % czasu w terenie? Proszę o szczere odpowiedzi !!! - Dodatek 250zł przeczytaj również:
teren
pieczątka
dodatkowy urlop
dodatek 250 i praca przy projekcie
pcpr zmiany kryteriow o dochodach
od kiedy podwyżki?
wynagrodzenie za prace w projekcie
dodatek 250 zł