czy utracic?

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
~ja:)

czy utracic?

Post autor: ~ja:) »

klientka zlozyla wniosek na rodzinne i wychowawczy....ma 6 pitow bo jestnauczycielka..pytanie czy w zwiazku z tym zed jest na wychowawczym to moge jej utracic caly dochod z zasw z urzedu skarbowego???
~bb

Re: czy utracic?

Post autor: ~bb »

ma 6 pitow bo jest nauczycielka...to zanczy ze pracujre u 6 pracodawcow? i u wszystkich szesciu dostala wychowawczy?

nie u jednego ma wychowawczy ale sobie dorabiala na tych pitach jest po 1000 zl okolo dochodu..
~ewalu

Post autor: ~ewalu »

ja bym utraciła tylko od tego pracodawcy, który udzielił urlopu
~Dorcia

Post autor: ~Dorcia »

dorabiała czyli już jej sie umowy u tamtych pokończyły ?
~bb

Post autor: ~bb »

no to od jednego pracodawcy ma utrate z tytulu rozpoczecia urlopu wych. a u pozostalych na pewno nie z tego tytulu...jesli nadal u nich pracuje - to tego nie utracasz 9chociaz jak wtedy u niej z ta osobista opieka nad dzieckiem?), ajesli umowy miala na czas okreslony albo zlecenia, ktorych juz nie ma - to utracasz z tytulu utraty zatrudnienia

a jak robicie jak ktos na wychowawczy sklada bierzecie pity zeby zobaczyc z skad sa dochody???
Awatar użytkownika
kb
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: kb »

tak, i utracamy z tytulu rozpoczecia urlopu tylko to co zarobil u tego konkretnego pracodawcy
ODPOWIEDZ