decyzje dostałam na 2 dzieci na których nie ma zasądzonych alimentów bo jest samotną matką
Szanuje tych, którzy nigdy nie stają na palcach, by przypodobać się innym. Prawdziwe jezioro nie musi nikogo przekonywać, że jest jeziorem. Robią to bajora.
no to tu moze wchodza w gre rowniez jakies przepisy unijne...a na to trzecie dziecko to chyba napisali ze koordynacja nie zachodzi chyba, co? i ty ustalasz prawo do swiadczen na to dziecko ? czy jak ?
co do 3 dziecka nie nie otrzymałam czy jest koordynacja czy też jej nie ma
po prostu rozpatrzyli wniosek co do 2 dzieci których ojciec jest zagranicą
Szanuje tych, którzy nigdy nie stają na palcach, by przypodobać się innym. Prawdziwe jezioro nie musi nikogo przekonywać, że jest jeziorem. Robią to bajora.
do tego co napisał Elmer należy dorzucić pojećie osoby samotnie wychowującej dziecko - 17a) osobie samotnie wychowującej dziecko – oznacza to pannę, kawalera, wdowę, wdowca, osobę pozostającą w separacji orzeczonej prawomocnym wyrokiem sądu, osobę rozwiedzioną, chyba że wychowuje wspólnie co najmniej jedno dziecko z jego rodzicem;
I wszystko jasne
chyba że wychowuje wspólnie co najmniej jedno dziecko z jego rodzicem
to wychowuje jedno 3 dzieci więc nie jest samotną matką
bo już sama nie wiem zakręciłam się wy tym wszystkim
tu nie ma dwoch zdan:) twoja mamusia nie jest na pewno osoba samotnie wychowujaca...nawet jesli marszalek odmowil tak ja nazywajac;-) i nie musi miec zasadzonych alimentow