czy w waszych GOPS przygotowujecie się logistycznie do 500 + - Świadczenia rodzinne

Strona 3 z 4    [ Posty: 40 ]

Napisano: 12 lut 2016, 13:46

miejmy nadzieję, że zatrudnią osoby do pomocy bo sami to bez szans
zuzanka

Napisano: 12 lut 2016, 13:53

U nas ani dodatkowej osoby, ani podwyżek, ani miejsca na dokumenty. Szefowa udaje głuchą. Nie ma świadomości co się będzie działo. Żal.
karo11

Napisano: 12 lut 2016, 13:54

karo11 pisze:U nas ani dodatkowej osoby, ani podwyżek, ani miejsca na dokumenty. Szefowa udaje głuchą. Nie ma świadomości co się będzie działo. Żal.
u mnie nowa osoba, ja tego nie chce bo drugiej wypłaty mi nikt nie da
nela81

Napisano: 12 lut 2016, 13:58

Nas się nie pyta nikt czy tego chcemy. Będziemy to robić i koniec. Jak zapytałam o podwyżkę usłyszałam, że nie ma pieniędzy. No i jeszcze hit, że szkolenia będą ale tylko po jednej osobie z ośrodka. Wyśmiałam ją.
karo11

Napisano: 12 lut 2016, 13:59

ja to podziwiam to nasze szefostwo co do tej pory nie kiwnęli w tej sprawie nawet palcem, za ich stoicki spokój, za brak wyobraźni. U nas też cisza, nikt nic nie mówi, jakby nie było tematu, a czasu coraz mniej, pokoju brak, informacji brak, ciszaaaaaa. A potem będzie bierzcie i róbcie. Żal.
qqq

Napisano: 12 lut 2016, 14:00

karo11 pisze:Nas się nie pyta nikt czy tego chcemy. Będziemy to robić i koniec. Jak zapytałam o podwyżkę usłyszałam, że nie ma pieniędzy. No i jeszcze hit, że szkolenia będą ale tylko po jednej osobie z ośrodka. Wyśmiałam ją.
mnie też nikt nie pytał, zresztą nawet na to nie czekałam tylko sama poszłam i zaczęłam dyskusję o tym, opory były nie powiem ale udało się
nela81

Napisano: 12 lut 2016, 14:13

i co wywalczyłaś Nela?
zuzanka

Napisano: 12 lut 2016, 14:14

U nas rozmowy trwają od dawna, nikt się nie przejmuje, nikogo nie interesuje. Weszło rodzicielskie od stycznia, szefowa nawet o tym nie bardzo wiedziała. Ją interesują tylko zmiany w Pomocy Społecznej. Zmiany tej ustawy były szeroko omawiane i dyskutowane. O naszych zmianach, dość skomplikowanych słowa nikt nie powiedział. Jak poprosiłyśmy o wyjazd na szkolenie usłyszałam: jedźcie tylko żeby nie było problemów że czegoś tam nie wiecie. Czyli radźcie sobie same, mam to gdzieś.
Teraz jest podobnie.
karo11

Napisano: 12 lut 2016, 14:14

zuzanka pisze:i co wywalczyłaś Nela?
zatrudnienie nowej osoby która zajmie się nowym zagadnieniem 500+
nela81

Napisano: 12 lut 2016, 14:15

karo11 pisze:Ją interesują tylko zmiany w Pomocy Społecznej. Zmiany tej ustawy były szeroko omawiane i dyskutowane
no u mnie też tak generalnie jest, jak w tym zakresie to szybko
nela81

Strona 3 z 4    [ Posty: 40 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x