Czy warto emigrować z Polski?
Re: Czy warto emigrować z Polski?
powtórzę konstruktywna dla ewentualnej dyskusji uwagę - czy ty wiesz czego chcesz?
Tak - poznac zdanie innych osób odnośnie emigracji zarobkowej:) Ja swoje mam i chce podystkutować 

edi weź juz zbastuj człowieku i daj normalnie porozmawiac ok?
Nie trolluj...

Edi, komuchozolu i jedna i ta sama osobo postujaca pod różnymi nickami idź sie wyzyj na innych tematach politycznych i daj tutaj porozmawiac normalnie.
~ON
Mnie się temat dyskusji podoba. Nie wierzę, że wszyscy \"ot tak\" z łatwością podejmują takie decyzje. Nie wierzę. Przecież to nie jest wycieczka do wesołego miasteczka, tylko poważna życiowa sprawa. Stajesz na rozstaju dróg i... na pewno zawsze wiesz, która lepsza?
Mnie się temat dyskusji podoba. Nie wierzę, że wszyscy \"ot tak\" z łatwością podejmują takie decyzje. Nie wierzę. Przecież to nie jest wycieczka do wesołego miasteczka, tylko poważna życiowa sprawa. Stajesz na rozstaju dróg i... na pewno zawsze wiesz, która lepsza?
No włąsnie - dlatego tez pytam z ciekawości innych o zdanie. Ja tez uwazam ze to nie jest wyprawa na piknik tylko dalekosiężna w skutkach decyzja. Moze ktos jeszcze ma jakies doświadczenia z emigracją?
Teraz zachód trawi kryzys ale i tak nadal opłaca się tam pracować.
W takiej Skandynawii kryzysu jako takiego chyba nie ma. A z drugiej strony słyszałem niedawno opinie że lepszy kryzys w UK czy Niemczech niz u nas dobrobyt 

Oprócz Czy warto emigrować z Polski? - HYdE PaRK przeczytaj również:
6-cio latki
Komentarz
Proszę o pomoc. Samotna mama.
Nocna Zmiana 4 czerwca 1992
Skandal!!!
Chory wyrok
Bardzo proszę o pomoc finansową
Posłanka PO dała się nabrać dziennikarzowi \"Rz\". Wyśmiała program własnej partii
Wałęsa - był czy nie był TW Bolek?
Tutaj możesz wpisac swoje poparcie dla działań Dzibar na forum
\"Mendia\"
Wolność!
Remedium na problemy Adama
Ciekawy film sf
Adam sie skończył...
KIEDY POLUBICIE ADAMA ?