Ja wykorzystuję jak najbardziej. Trzeba być ekoiga1968 pisze:Zostało nam około 500 wniosków o przyznanie świadczeń rodzinnych - czy możemy je wykorzystać na nowy okres zasiłkowy 2020/2021
Przepisy są takie same, jedynie w dochodach uzyskanych dojdzie emerytura dla matek 4 plus ale to wykażą składki ZUS więc ja nie widzę problemu. To, że wpisany stary dziennik ustaw nie ma żadnego znaczenia.Robin90 pisze:No ale przecież w starych w nioskach większość podstaw prawnych jest do luftu nie podobna i z tego co wiem to były ważne do końca czerwca !
Poza tym nie będę zamawiać 100 sztuk wniosków, skoro potrzebuję 30. To byłaby niegospodarnośćArla pisze:Przepisy są takie same, jedynie w dochodach uzyskanych dojdzie emerytura dla matek 4 plus ale to wykażą składki ZUS więc ja nie widzę problemu. To, że wpisany stary dziennik ustaw nie ma żadnego znaczenia.Robin90 pisze:No ale przecież w starych w nioskach większość podstaw prawnych jest do luftu nie podobna i z tego co wiem to były ważne do końca czerwca !