czy wykorzystujecie stare wnioski na nowy okres zasiłkowy

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
iga1968
Stażysta
Zajmuję się: SR/FA
Kontakt:

czy wykorzystujecie stare wnioski na nowy okres zasiłkowy

Post autor: iga1968 »

Zostało nam około 500 wniosków o przyznanie świadczeń rodzinnych - czy możemy je wykorzystać na nowy okres zasiłkowy 2020/2021
~o~
VIP
Zajmuję się: ŚR
Kontakt:

Re: czy wykorzystujecie stare wnioski na nowy okres zasiłkow

Post autor: ~o~ »

Ja stare wyrzuciłam....
Ale na okres :D 2020/2021 :D to nie radzę ich wykorzystywać trochę za daleko :lol:
Arla
Starszy referent
Zajmuję się: ŚR, SW
Kontakt:

Post autor: Arla »

iga1968 pisze:Zostało nam około 500 wniosków o przyznanie świadczeń rodzinnych - czy możemy je wykorzystać na nowy okres zasiłkowy 2020/2021
Ja wykorzystuję jak najbardziej. Trzeba być eko :lol:
Robin90
Praktykant
Zajmuję się: sprawami społecznymi głównie zasiłki
Kontakt:

Post autor: Robin90 »

No ale przecież w starych w nioskach większość podstaw prawnych jest do luftu nie podobna i z tego co wiem to były ważne do końca czerwca !
Arla
Starszy referent
Kontakt:

Robin90 pisze:No ale przecież w starych w nioskach większość podstaw prawnych jest do luftu nie podobna i z tego co wiem to były ważne do końca czerwca !
Przepisy są takie same, jedynie w dochodach uzyskanych dojdzie emerytura dla matek 4 plus ale to wykażą składki ZUS więc ja nie widzę problemu. To, że wpisany stary dziennik ustaw nie ma żadnego znaczenia.
Arla
Starszy referent
Kontakt:

Arla pisze:
Robin90 pisze:No ale przecież w starych w nioskach większość podstaw prawnych jest do luftu nie podobna i z tego co wiem to były ważne do końca czerwca !
Przepisy są takie same, jedynie w dochodach uzyskanych dojdzie emerytura dla matek 4 plus ale to wykażą składki ZUS więc ja nie widzę problemu. To, że wpisany stary dziennik ustaw nie ma żadnego znaczenia.
Poza tym nie będę zamawiać 100 sztuk wniosków, skoro potrzebuję 30. To byłaby niegospodarność :lol:
~o~
VIP
Zajmuję się: ŚR
Kontakt:

Post autor: ~o~ »

:D ....ale iga1968 chce je wykorzystać w przyszłym roku...2020/2021 :D
U mnie nie było niegospodarności....miałam tylko po kilka sztuk więc nie zawracałam sobie nimi glowy
ODPOWIEDZ