czy wyniki z przeprowadzonych weryfikacji drukujecie do akt? - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]

Napisano: 13 kwie 2016, 15:17

jak wyżej. Czy po sprawdzeniu w CBB lub PESEL - wyniki drukujecie do akt, czy odznaczacie to sobie jakoś we wniosku? Czy wnioski elektroniczne drukujecie?
;) „-Puchatku? -Tak Prosiaczku? -Nic- powiedział Prosiaczek biorąc Puchatka za łapkę - Chciałem się tylko upewnić, że jesteś.”
Nutka
Podinspektor
Od: 09 kwie 2014, 10:14
Zajmuję się:

Napisano: 13 kwie 2016, 16:35

Nie drukuję, drukuję jedynie US i ZUS.
Bo aż tak dobrej pamięci do cyferek nie mam żeby zamknąć okno od empatii, otworzyć wniosek i wpisać wszystko do wniosku. No i jak już mam wydrukowane to dołączam bo wyrzucać szkoda.
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 13 kwie 2016, 17:02

heiland pisze:Nie drukuję, drukuję jedynie US i ZUS.
Bo aż tak dobrej pamięci do cyferek nie mam żeby zamknąć okno od empatii, otworzyć wniosek i wpisać wszystko do wniosku. No i jak już mam wydrukowane to dołączam bo wyrzucać szkoda.
to tak jak ja .. chociaż na początku drukowałam i peselki ale odpuściłam
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 13 kwie 2016, 17:04

ja też szczególnie dlatego, że żadnych danych tam nie ma a tylko zgodności :)
heiland
Awatar użytkownika
Administrator

Napisano: 13 kwie 2016, 17:05

heiland pisze:ja też szczególnie dlatego, że żadnych danych tam nie ma a tylko zgodności :)
ej ... no są ... tylko trzeba odfajkować kwadraciszki dwa :D :mrgreen:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 13 kwie 2016, 17:07

ewalu pisze:
heiland pisze:ja też szczególnie dlatego, że żadnych danych tam nie ma a tylko zgodności :)
ej ... no są ... tylko trzeba odfajkować kwadraciszki dwa :D :mrgreen:
wystarczy jeden kwadracik i tak jak pisałem, teraz w DPP004, ponieważ Wykonawca Empatii poprawił ten PESEL, to będziemy zaznaczać domyślnie, żeby było mniej klikania.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 13 kwie 2016, 17:11

no dobra .. jeden :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 13 kwie 2016, 17:12

Tomku u Was to inaczej obsługa funkcjonuje! :/
Dziś z szablonem decyzji walczyłem dodatkowo miałem online pomoc Info-ru i co? 3 godziny zmarnowane, kazano mi czekać, wnerwiłem się kombinując i naprawiłem sam.
A na pomoc bym się chyba nie doczekał bo do tej pory cisza :lol: jak zawsze czekają aż sam sobie ktoś naprawi lub da spokój :D

ewalu jeszcze nie doszedłem do osób których akt nie mam a ostatnie takie osoby miałem w marcu gdzie PESEL działał a miał nie działać, po czym miał być wyłączony i jedynie porównywać można było.
heiland
Awatar użytkownika
Administrator

Napisano: 13 kwie 2016, 17:14

no to klops ... ja zapominam, że ty sygnity nie masz :oops: :oops: . . . slkeroza :oops:
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 13 kwie 2016, 19:17

my do akt drukujemy PESEL dzieci, ZUS i US rodziców no i no i jak trzeba to z PUP czy z dzial gosp
szefostwo stwierdziło że wszystko ma być w teczce razem z wnioskiem i decyzją bo te wydruki zastępują dotychczasowe zaświadczenia czy akty urodzenia dzieci jak w ZR
a kontrola jak przyjdzie to najpierw sprawdza teczki klientów a nie system
Gabrycha.A
Stażysta
Od: 24 mar 2016, 13:36
Zajmuję się:

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem