Pani składa na Z.R. po to by dostać dec. odmowną . Mąż pracuje w Niemczech i jak twierdzi musi mieć dec. odmowną . Odmowa będzie ponieważ przekracza kr. d. i dodatkowo składa na syna studenta( drugi syn w L.O. ).
Moje pytanie j. w. Czy zapytanie o koordynację ma cel i sens , skoro dec. odmowna ?
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
A jeżeli babka jest w Polsce od początku 2014 r. a w 2013 r. przez 2 mce pracowała za granicą to czy na podstawie jej oświadczeń i zaśw. z urzędu pracy mogę przyznać zasiłek? mam info że przez te 2 mce zachodziła koordynacja. sprawdzać? wysyłać do rops mimo ze załączone przez nią powyższe dokumenty wskazują ze od długiego już czasu mieszka w Polsce
bieżący wniosek robisz bo teraz nikogo za granicą nie ma, jak w 2013 miała SR to dodatkowo wysyłasz pytanie o koordynację do tamtego okresu albo rżniesz głupa, że nie zauważyłeś
hmmm... a może klient nie napisać o tej pracy z Niemiec i damy odmowę ?
Tylko gdzie wykaże mi dochód skoro skarbówka 00 ... ech....Nie rozumiem po co Jej ta odmowa
dzięki Tom. tak zrobiłem. Mam wniosek, mam oświadczenia, ze babka od 2014 r. siedzi na d.. w Polsce (bo wygląda na taką co siedzi i pachnie )
Chłodniejszego dnia Wam życzę!