"dalszy tytuł wykonwaczy" co to takiego

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
ODPOWIEDZ
małgorzatka

"dalszy tytuł wykonwaczy" co to takiego

Post autor: małgorzatka »

wysłaliśmy tytuły wykonawcza do skarbówki, skarbówka dała je do sądu o rozstrzygnięcie kto ma ściągać, sąd wydał postanowienie że komornik sądowy, a skarbówka teraz do nas pisze żeby przesłać " dalsze tytuły wykonawcze" do skarbówki bo oni je przekażą komornikowi sądowemu, co to w ogóle jest ten dalszy tytuł wykonawczy, co mam wysłać skoro już dużo wcześniej im wysłałam a oni przekazali je do sądu
adi
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: "dalszy tytuł wykonwaczy" co to takiego

Post autor: adi »

ZAPYTAJ URZĄD SKARBOWY JA BYM TAK ZROBIŁ SAM OSOBIŚCIE TEŻ NIE WIEM NA CZYM TO POLEGA..
anetag
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: anetag »

dalszy się wystawia jak jest zbieg egzekucji, i musisz go wystawić tak jak urząd ci pisze
lila

Post autor: lila »

dalszy tytuł wykonawczy to jak gdyby kolejny egzemplarz juz wystawionego tytułu. zawiera ten sam numer, datę wystawienia, kwote nalezności (jednynieco do odsetek nie mam pewności czy maja być altualne czy wyliczone na dzien wystawiana piewotnego tytułu wykonawczego) w rubryce nr porządkowy dalszego tytułu wykonawczego wpisujemy nr 1
ODPOWIEDZ