dec w paździeniku teraz przekroczenie czy zł za zł? - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 2    [ Posty: 14 ]

Napisano: 03 lut 2016, 15:10

kb pisze:nie nie tak :) to znaczy tylko tyle,ze gdybys weryfikowala (ustalala jeszcze raz czy w tym czasie przyslugiwaly swiadczenia w zwiazku ze zmiana dochodu na przyklad) prawo do przyznanych swiadczen za okres DO 31.12.2015 to liczylabys po staremu, jednask ustalajac prawo do swiadczen przyslugujacych badz moze juz nie - od stycznia 2016 w przypadku pzrekroczenia kryterium prawo do swiadczen od stycznia ustalasz po nowemu z uwzglednieniem nieszczesnego mechanizmu(tfu tfu zeby padl :D) zl za zl
amen :)
masterm

Napisano: 03 lut 2016, 15:44

mam identyczną sytuację...
system w takim wypadku liczy już zł za zł od stycznia, a my za styczeń wypłaciliśmy już normalną kwotę zasiłku.
w planie wypłat jednak są kwoty pomniejszone zaczynając od lutego. można to tak zostawić? że w tej tabeli przeliczania będzie od stycznia?
poza tym w tabeli zawarte jest że dodatek z tytułu rozpoczęcia roku jest już wypłacony w kwocie 84,80 w listopadzie, w grudniu 0, a potem rozkłada po 1,90 miesięcznie, z tym że w lipcu i sierpniu jest 0 zł...

w ogóle już teraz nie wiem o co chodzi !

i jeszcze działa u Was to ręczne wpisywanie kwot? u mnie działa - wpisuje i nic się nie zmienia, ot !
MilenaMilena
Stażysta
Od: 13 sie 2015, 11:20
Zajmuję się:

Napisano: 04 lut 2016, 9:28

czyli znowu 2 sposoby działania. I który prawidłowy?
pola7

Napisano: 04 lut 2016, 12:25

?
pola7

Strona 2 z 2    [ Posty: 14 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x